Homepage  / Vedete româneşti

Marius Vizante, detalii despre tragedia din viața sa. Fiica actorului, Katia, a primit un diagnostic dur în urmă cu zece ani

Marius Vizante, detalii despre tragedia din viața sa. Fiica actorului, Katia, a primit un diagnostic dur în urmă cu zece ani
6

de Cristina Țapu,

Actorul Marius Vizante, în vârstă de 52 de ani, este unul dintre cei mai cunoscuți actori din România. Din păcate, succesul din sfera profesională i-a fost umbrit de un diagnostic primit de fiica sa. Actorul și-a deschis sufletul și a vorbit despre momntele dificile prin care a trecut, în cadrul podcastului moderat de către Adrian Artene.

Marius Vizante, despre tragedia din viața sa

Marius Vizante este considerat unul dintre cei mai apreciați actori din România. Totuși, bucuriile din cariera sa au fost umbrite de un moment dificil din viața personală, când, în urmă cu 10 ani, fiica sa, Katia, a fost diagnosticată cu Diabet Tip 1. Într-un podcast recent, actorul a vorbit deschis despre provocările pe care le-a înfruntat familia sa. Katia, care are acum 17 ani, a participat anul trecut la emisiunea Vocea României.

„Acum vreo 10 ani am aflat că fiica mea are diabet. Din păcate, copiii fac doar diabet de tip 1, ceea ce înseamnă insulino-dependent. De principiu, e foarte simplu… trebuie să administrezi insulină ca să echilibrezi carbohidrații pe care îi conține organismul. E, calculul ăsta este extraordinar de greu și durează o veșnicie, mai ales când e vorba de un copil.

marius vizante 1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Dislocă și un adult pentru asta, drept pentru care a trebuit să ne sacrificăm unul dintre părinți, să ne sacrificăm timpul pentru gestionarea diabetului copilului. Și, evident, a aflat și ea. Și asta a fost o perioadă cam de doi, atât a durat până când ne-am lămurit. Am studiat, am citit, am vorbit cu foarte mulți doctori, chiar am citit lucrări… să înțelegem ce e asta, cum putem face cel mai bine”, a declarat Marius Vizante în Podcastul Altceva, cu Adrian Artene.

Fiica lui Marius Vizante a fost diagnosticată cu diabet în urmă cu un deceniu

Fiica lui Marius Vizante, Katia, în vârstă de 17 ani, are o pasiune profundă pentru muzică, pe care o studiază atent. Tatăl ei o descrie ca fiind foarte talentată și ambițioasă. Anul trecut, Katia și-a demonstrat abilitățile participând la emisiunea Vocea României.

„E un copil minunat, un copil care învață bine, care se distrează bine, care gândește sănătos, care e iubit de toți prietenii și colegii. Sigur că ne mângâiem cu ideea că vom fi făcut și noi ceva bine dacă copilul e așa de reușit. Și pe deasupra e și talentată.

E foarte muzicală și de vreun an și ceva s-a început să se ocupe serios de treaba asta. Studiază, face cursuri, să recupereze față de cei care au făcut muzică de mici și ambițiile ei sunt să urmeze cariera muzicală”, a mai explicat Marius Florea Vizante, la podcastul Altceva cu Adrian Artene.

Actorul, cunoscut pentru discreția sa, în special în privința vieții personale, a povestit cum a întâlnit-o pe femeia care îi este alături de mulți ani și cum a făcut cererea în căsătorie.

„La mine e simplu: în primă fază, m-am îndrăgostit de zâmbetul ei, când ne-am întâlnit absolut întâmplător într-un restaurant, la aceeași masă. Iar mai apoi, am apreciat extraordinar de mult și realismul ei, lucru care m-a făcut să cred (și încă sunt de aceeași părere) că putem construi ceva pe termen lung împreună.

Momentul ăla în care am decis să oficializăm relația și în fața lui Dumnezeu și, mă rog, în fața primarului cu diagonală tricoloră, a fost unul cumpănit, ca să zic așa.

Am crezut că suntem amândoi într-un moment al vieții în care putem să ne ocupăm și de ceea ce se cheamă construirea unei căsnicii, a unei familii„, a povestit actorul, conform Revistei Viva!

Sursă foto: Captură video

Citește și:




Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton