; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

VIDEO: Touch&Go urcă pe scena de la X Factor

19 November 2011

Pe parcursul galelor live X Factor, difuzate în fiecare sâmbătă și duminică la Antena 1, artiști cunoscuți din România, dar și de peste hotare se vor întâlni cu telespectatorii show-ului. Duminica aceasta, Touch&Go va veni la întalnirea cu publicul X Factor, urmând ca săptămânile viitoare câștigătorul Eurovisionului, Alexander Ryback, Direcția 5  și In-grid să încânte publicul.

Sâmbăta aceasta, de la 20.20, cei de acasă vor avea parte de o ediție de gală deosebită ce va avea ca temă cele mai frumoase melodii de dragoste. Telespectatorii își vor putea vota din nou preferații, iar duminică seară, de la 21.45, vom afla deznodământul celui de-al patrulea weekend live X Factor.

Tot duminică, publicul român se va întâlni cu  Touch& Go, trupa cunoscută în întreaga lume pentru hituri precum Would you?', Straight to no 1' sau Tango in Harlem'.  Influențele din jazz, precum și vocea Venessei Lancaster au propulsat piesele formației pe primele locuri în topurile din aproape toată lumea.

Programul pentru săptămânile viitoare

În galele viitoare, Alexander Rybak va reveni în România pentru a urca pe scena X Factor, după ce în urma cu doar câteva săptămâni a fost invitatul Paulei într-una dintre etapele show-ului X Factor. Cei doi artiști au pus bazele unei colaborări, urmând să înregistreze o piesă împreună.

Deși s-au cunoscut pe scena de la Eurovision, Paula Seling și Alexander Rybak au colaborat pentru prima oară în etapa Judges Home Visit. Artistul norvegian, câștigător al Eurovision 2009, a venit pentru prima oară în România pentru a o ajuta pe Paula în alegerea finaliștilor din categoria sa.

http://www.youtube.com/watch?v=N1FefGrheOY&feature=related
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare