; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Maxresdefault (6)

Totul pentru regină! Cum e protejată Elisabeta a II-a de personal, la Castelul Windsor

27 April 2020

Sănătatea reginei Elisabeta a II-a și cea a soțului ei, Prințul Phillip, sunt mai importante decât orice: Daily Mail scrie cum sunt protejați cei doi în mijlocul pandemiei de coronavirus.

 

Din 19 martie, de când izolarea socială a fost impusă și în Marea Britanie, regina și prințul consort sunt izolați în apartamentele private de la Castelul Windsor, scrie Daily Mail. Datorită poziției lor sociale, dar și din cauza vârstei înaintate, asociată cu risc mărit de complicații pentru Covid-19, misiunea de a-i proteja pe Elisabeta a II-a (94 de ani) și pe soțul ei, Prințul Phillip (98 de ani), este foarte importantă și organizată militărește.

 

Potrivit unui memo intern obținut de sursa menționată, semnat de Tony Johnstone-Burt, șeful majordomilor și fost ofițer în marina regală, 22 de membri ai personalului (jumătate din echipa obișnuită) sunt izolați împreună cu cuplul regal, departe de propriile familii pe toată perioada.

 

„Sunt sigur că vom ieși din această încercare o echipă mai puternică, mai responsabilă și mai rezistentă, pentru că ne-am putut face datoria față de Regină', le-a transmis șeful majordomilor subalternilor săi, care sunt toți la dispoziția capului încoronat.

 

Tot Daily Mail scrie că, la izolare, regina a acceptat să renunțe la obișnuitele sale plimbări sale călare și își petrece timpul la birou: citește presa, are apeluri video cu membri ai familiei și urmărește atentă știrile de la televizor, despre situația țării în vreme de pandemie.

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare