Homepage  / Seriale turceşti

„Totul pentru familia mea”, sezonul 4. Kanal D a anunțat data premierei

„Totul pentru familia mea”, sezonul 4. Kanal D a anunțat data premierei
6

de Ioana Maria,

Ultimul episod din sezonul 3 al serialului „Totul pentru familia mea”, unul dintre cele mai urmărite producții în Turcia ultimilor ani, a fost difuzat pe 3 iulie 2023, la Kanal D. Acum, postul TV a anunțat când începe sezonul 4 al serialului turcesc și care este programul de difuzare.  

Update 9 august 2024:

„Totul pentru familia mea” revine cu sezonul 4, la Kanal D. Cel de-al patrulea sezon al serialului turcesc va fi difuzat cinci zile pe săptămână, de luni pana vineri.

Fanii serialelor turcești au motive de bucurie, cel de-al patrulea sezon al serialului fenomen “Totul pentru familia mea” va avea premiera marti, 20 august, la Kanal D. Productia va fi difuzata cinci zile consecutiv, de luni pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D. 

Știre inițială:

Diseară la Kanal D se va difuza ultimul episod din sezonul 3 al serialului „Totul pentru familia mea”, unul dintre cele mai urmărite producții în Turcia ultimilor ani.

Fanii serialului „Totul pentru familia mea” vor putea urmări diseară finalul sezonului. Astfel, ultimul episod din sezonul 3 al producției Kardeşlerim / Totul pentru familia mea, unul dintre cele mai urmărite seriale în Turcia ultimilor ani, va fi difuzat luni, 3 iulie, la ora 20:00.

„Totul pentru familia mea”, avându-i în rolurile principale pe Celil Nalcakan, Cüneyt Mete, Ahu Yagtu, Yigit Koçak și Fadik Sevin Atasoy, a ajuns deja la sezonul 3 în Turcia (potrivit imdb.com, episodul 38 din sezonul 3 a fost difuzat pe 10 iunie 2023, n.r.), urmând ca la toamnă să înceapă filmările la sezonul 4.

Ce se întâmplă în ultimul episod din Totul pentru familia mea, sezonul 3

În episodul final, verii lui Eren și prietenii lor devin brusc celebri datorită clipurilor lor de pe rețelele sociale. În timp ce Șengül este fericită de lansarea videoclipului copiilor ei, reacția lui Suzan îl surprinde pe Ahmet. Șengül și Orhan pornesc într-o aventură inedită. În timp ce verișorii lui Eren încearcă să își îndeplinească visurile, ei sunt blocați într-o situație pe care nu și-o imaginau niciodată, din cauza unui gest făcut de Șevval.

https://www.youtube.com/watch?v=wiLDoxG0CQo

În timp ce Doruk pregătește o surpriză pentru Asiye, Aybike încearcă să-l ascundă pe Berk de Songül. Când Șevval cheamă poliția, verii lui Eren, care se află în noul cazinou al lui Akif, sunt luați prin surprindere de un raid al poliției. Ömer, Oğulcan și Sarp sunt șocați de crima care s-a abătut asupra lor, iar Akif se gândește cum să dovedească nevinovăția copiilor.

Șengül încearcă să îl ajute pe Orhan cu noua sa slujbă. Verișorii lui Eren și prietenii lor trăiesc emoția de a urca împreună pe scenă pentru prima dată. În timp ce Yasmin, care vrea să-și exprime sentimentele față de Doruk, este atrasă într-o situație neașteptată.

Îndrăgostiții, care se reîntâlnesc ani mai târziu, când Ahmet o cere în căsătorie pe Suzan, deschid o nouă pagină în viața lor.

Ce se știe despre Totul pentru familia mea, sezonul 4

Sezonul 4 al serialului a fost aprobat și a intrat deja în producție în Turcia. Cel mai probabil, în toamnă va începe difuzarea noului sezon. Deocamdată, nu se știe exact când ar avea premiera în România. Fanii de la noi din țară au făcut un calcul și au constat că sezonul ce tocmai se termină la Kanal D a avut o diferență de 10 episoade între ce era pe post în Turcia și ce era difuzat la noi. Și să nu uităm că pe Kanal D începe Melek, care are 2 sezoane cu un total de 66 de episoade.

Prin urmare, în cel mai fericit caz sezonul 4 din Totul pentru familia mea va începe undeva la începutul anului 2024.

0x0-kardeslerimin-3-sezonunda-neler-yasandi-1687547723141Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Presa turcă spune că Yiğit Koçak – Ömer din „Totul pentru familia mea” – ar putea fi în centrul poveștii din sezonul 4 al serialului.

Yiğit Koçak a confirmat recent pentru presa din Turcia că serialul va continua, și nu oricum, ci într-un mod foarte ambițios. Actorul a declarat: „A fost un sezon dificil (n.red – sezonul 3), lucrăm foarte mult. Să vedem ce se va întâmpla anul viitor. Vor fi surprize mari în noul sezon, dar nu pot să vi le împărtășesc”.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton