; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Nymph

Totul despre sexul real din filmul „Nymphomanic”

22 May 2013

Următorul film al regizorului danez Lars Von Trier, „Nymphomanic', a folosit dubluri corporale pentru scenele explicite, iar efectele speciale complicate au întârziat lansarea peliculei până la Crăciun.

Cunoscut pentru lansarea unui val de pelicule în care a folosit sexul real, în anii 90 (când, în plus, compania lui, Zentropa, a devenit prima companie de producţie de filme care a făcut pelicule pornografice hardcore), Lars Von Trier va şoca din nou cu „Nymphomanic'.

Filmul despre nimfomana Joe (Charlotte Gainsbourg) va fi lansat de Crăciun, pe 25 decembrie, iar producătorul Louise Vesth a vorbit cu thehollywoodreporter.com despre cum a fost amânată lansarea de la Cannes.

Vesth spune că actorii din distribuţie vor face sex pe ecran, dar imaginile vor fi manipulate digital: „Am filmat actorii prefăcându-se că fac sex, apoi am folosit dubluri care chiar au făcut asta şi în post-producţie vor suprapune imaginile. Deci de la mijloc în sus veţi vedea actorul şi de la mijloc în joc vor fi dubluri'.

Numeroasele efecte speciale folosite pentru crearea iluziei cu pricina sunt motivul principal pentru care „Nymphomanic' nu a fost gata de lansare la timp pentru Festivalul de la Cannes şi pentru care nu va trece nici pe la Veneţia şi Toronto. Va fi lansat direct în Danemarca, pe 25 decembrie.

„Nymphomaniac' a fost recent promovat printr-o imagine sugestivă, în care apar în poziţii cu tentă sexuală – printre alţii – actorii Charlotte Gainsbourg, Uma Thurman, Willem Dafoe şi Shia LaBeouf, dar şi regizorul Lars Von Trier (cu gura acoperită – o trimitere la momentul în care a fost dat afară de la Cannes, în 2011, din cauza comentariilor pro-naziste). Filmul va avea două versiuni: una hardcore şi alta softcore.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare