Homepage  / Seriale / Netflix

„Totul despre sex” vine la Netflix cu toate cele 6 sezoane. De când le putem revedea pe Carrie, Charlotte, Miranda și Samantha

„Totul despre sex” vine la Netflix cu toate cele 6 sezoane. De când le putem revedea pe Carrie, Charlotte, Miranda și Samantha
9

de Roxana Mirea,

Serialul „Totul despre sex” / „Sex and The City” vine la Netflix! Celebrul serial despre viața a patru prietene new-yorkeze a fost difuzat, timp de șase sezoane, între 1998 și 2004. Acum, fanii au ocazia să revadă toate episoadele. Iată când apare „Totul despre sex” pe Netflix. 

Când apare „Totul despre sex” pe Netflix 

Celebrul serial „Totul despre sex” / „Sex and The City”, care prezintă viața a patru prietene new-yorkeze și care a fost difuzat timp de șase sezoane, între 1998 și 2004, vine acum la Netflix. Toate sezoanele pot fi revăzute pe platforma de streaming începând cu 1 aprilie 2024.  

Creat de Darren Star după scenariul scriitoarei Candace Bushnell, serialul „Totul despre sex” a câștigat, în cei șase ani de difuzare, opt Globuri de Aur, șapte premii Emmy și alte numeroase distincții și nominalizări. Eroinele din „Totul despre sex” sunt actrițele Sarah Jessica Parker, Kristin Davis, Cynthia Nixon și Kim Cattrall, care le interpretează pe binecunoscutele Carrie, Charlotte, Miranda și Samantha. 

Când apare „Totul despre sex” pe Netflix  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

„Totul despre sex” este și pe HBO Max

Cum serialul s-a bucurat de un succes uriaș în toată lumea, producătorii n-au pierdut ocazia să lanseze ulterior și două lung-metraje – „Totul despre sex” (2008) și „Totul despre sex 2” (2010). Acestea trebuiau să fie urmate de un al treilea film, însă mult așteptatul și îndelung proiectatul lung-metraj a fost înlocuit de un nou serial. Serialul se numește „Și uite așa…” / „And Just Like That…” și poate fi văzut pe HBO Max. 

De asemenea, serialul „Totul despre sex” / „Sex and The City” este disponibil și pe HBO Max.

„Totul despre sex” a prezentat un alt model de femeie 

În 1998, însă, „Totul despre sex” a râs în fața regulilor serialelor TV și a prezentat patru portrete mult mai realiste de femei decât se văzuseră până atunci, fără ca aceste portrete să fie negative. Eroinele erau în primul rând independente. Chiar dacă erau preocupate de sex, nu erau disperate să aibă un bărbat în viața lor (poate în afară de Charlotte, care mereu avea o viziune romantică și conservatoare asupra viitorului ei). Dar toate cele patru aveau cariere, proprii surse de venit, pasiuni și, mai ales, o mare parte din tăria lor feminină era înrădăcinată în prietenia dintre ele. 

„Totul despre sex” a spulberat mitul că doar bărbații au apetit sexual, că doar ei au inițiativa, și că femeile nu sunt interesate de aceste subiecte și au un rol pasiv în relațiile sexuale. Scenele fierbinți din majoritatea episoadelor au avut și un caracter educativ. Mai ales că moto-ul faimoasei rubrici a lui Carrie Bradshaw era „Carrie se pricepe la sex. Și nu se teme să întrebe”. 

Sursa Foto: Hepta, Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton