; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Totul despre nunta Gabrielei Firea cu Florentin Pandele

30 May 2011

Gabriela Firea-nunta-rochie-mireasaGabi Firea îşi reînnoieşte jurămintele de nuntă pe 9 iulie, în faţa câtorva sute de invitaţi. Jurnalista de la Antena 3 ne-a dezvăluit, în exclusivitate, detaliile petrecerii de nuntă şi a pozat în rochia de mireasă alături de soţul Florentin Pandele.

De fapt, nunta programată pentru 9 iulie înseamnă o reînnoire a jurămintelor în faţa preoţilor (cuplul a avut cununia religioasă în 12 septembrie 2010) plus o petrecere pe cinste pentru toţi prietenii şi apropiaţii care nu au fost invitaţi la evenimentul de anul trecut.

Atunci, mirii au organizat o ceremonie discretă, dat fiind că Gabi Firea 3 rămăsese văduvă în ianuarie 2010.

De ce a ales jurnalista Antenei 3, care împlineşte 39 de ani la trei zile după nuntă, să îmbrace rochia albă? „Pentru că nu am fost niciodată îmbrăcată în mireasă, deşi am fost căsătorită 17 ani, de la 20 de ani, cu Răsvan, pentru că dacă nu acum, atunci când? Pentru că aşa îşi doreşte şi Florin şi pentru că am promis prietenilor mei că anul acesta facem nunta la care îi invităm să petrecem împreună, după ce unii, pe bună dreptate, s-au supărat pe noi că ne-am cununat prea rapid şi într-un cerc foarte intim anul trecut, în septembrie.'

Citeşte textul integral în revistă

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare