; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Foto mare v1   serial uzurpatoarea

Totul despre miniseria „Uzurpatoarea”. Ce părere are Gabriela Spanic despre noua variantă a telenovelei

08 September 2020

Varianta 2019, cu Sandra Echeverria în rol principal, a serialului clasic din 1998 a ajuns în premieră pe micile ecrane românești la Happy Channel și este difuzată sâmbăta și duminica de la 20.00, din 22 august.

 


Pentru că sunt în vogă remake-urile producțiilor de succes, Televisa a pregătit o nouă versiune a producției clasice, din 1998, cu Gabriela Spanic în dublu rol, cel al surorilor gemene Paola și Paulina, și cu Fernando Colunga, a făcut furori nu doar la mexicani, dar și în România, când a fost difuzată de Antena 1. Versiunea 2019, cu Sandra Echeverria în rol principal, nu este însă o telenovelă propriu-zisă, ci mai degrabă o miniserie: are doar 25 de episoade. Cât despre poveste, aceasta este următoarea: prima doamnă a Mexicului, Paola Miranda, trăiește un adevărat infern acasă, din cauza soțului, președintele Mexicului. Ca să scape, pune la cale un plan sinistru: o va convinge pe geamăna ei identică, Paulina, să îi ia locul temporar, apoi o va omorî. După care ea, Paola, va fi liberă să-și trăiască viața cum consideră de cuviință. Dar, evident, socoteala din târg nu se potrivește cu cea de-acasă, iar lucrurile scapă de sub control.

În noua „Uzuratoarea', pe lângă Sandra Echeverria, mai joacă actorii Andrés Palacios (este președintele Mexicului și soțul Paolei) și Arap Bethke, care are rolul unui agent de securitate.

Ce crede Gabriela Spanic de noua producție 

La 21 de ani de când a jucat unul din rolurile care i-au adus recunoștință internațională, Gabriela Spanic ar fi trebuit să aibă o apariție specială și în noua versiune. Producătoarea remake-ului, Carmen Amendariz a invitat-o pe actriță să participe așa cum chiar Gabi Spanic anunțase la începutul lui 2019. Aceasta specifica pe atunci că apariția ei va fi scurtă, dar specială și asigură că producătoarea telenovelei îi va pregăti un rol „pe măsură'. Însă lucrurile nu s-au întâmplat cum fuseseră inițial programate. Fosta protagonistă a declarat ulterior că din cauza programului încărcat nu a mai putut participa în noua versiune. Chiar și așa s-a arătat fericită de succesul uriaș pe care „Uzurpatoarea' varianta din 2019 a cucerit publicul mexican: „Îmi place foarte mult, Sandra este o actriță excelentă, care face parte din noua generație. Îmi place modul în care lucrează și mă entuziasmează succesul de care au parte', a declarat Gabriela Spanic în septembrie 2019 pentru un post de televiziune din Mexic. 

Primul rol negativ pentru Sandra Echeverria

După aproape 10 roluri principale în cadrul unor producții de succes precum „Marina' și „Forța destinului', Sandra Echeverría a interpretat pentru prima oară un rol negativ în „Uzurpatoarea':

„La început m-am gândit cât de dificil este să interpretezi două personaje, unul cu accent și celălalt fără, în diferite etape. Prima săptămână a fost cea mai grea, însă după totul a decurs cu ușurință', a declarat actrița pentru People en Espanol.

În timpul filmărilor Sandra a avut nevoie și de o dublură. Deși din motive evidente, chipul ei este singurul care apare pe ecran, a fost nevoie de încă o persoană pentru a înregistra scenele în care Paola și Paulina sunt împreună. Dublura Sandrei Echevarria a fost Caro Cano, o actriță și cântăreață, care este debutantă în acest domeniu. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare