; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Eric Dane  Mark McSteamy Sloan în Anatomia lui Grey

Totul despre ieşirea lui Eric Dane din „Anatomia lui Grey”

30 July 2012

Recentul anunţ al plecării din serial a actorului Eric Dane (39 de ani) nu a luat-o prin surprindere pe creatoarea serialului „Anatomia lui Grey', Shonda Rhimes, scrie ew.com. Cei doi au discutat pe marginea subiectului, actorul dorindu-şi o schimbare carieristică de ceva vreme.

Dane va mai apărea în primele două episoade ale sezonului nouă – care are premiera americană pe 27 septembrie – şi Rhimes explică:

„Când începem sezonul, a trecut deja destul timp şi vedem ce s-a întâmplat cu multe lucruri. Iar în al doilea episod, mergem înapoi, ei sunt încă în pădure. A fost un experiment grozav pentru noi şi credem că a ieşit foarte bine'.

În ultimul episod al seriei a opta, Lexie (Chyler Leigh) murea într-un accident de avion, în care mai erau răniţi – grav sau nu – Mark (Eric Dane), Meredith (Ellen Pompeo), Derek (Patrick Dempsey), Cristina (Sandra Oh) şi Arizona (Jessica Capshaw).

Creatoarea producţiei cu medici spune că se va folosi de plecarea lui Dane pentru a-i aduce în prim-plan pe Alex (Justin Chambers) şi Jackson (Jesse Williams), care vom deveni noile sex-simboluri din spitalul fictiv Seattle Grace.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare