; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ramona Badescu_5678

Toto Cutugno şi Steven Seagal vin la „Duminica în familie”

03 November 2013

Ramona Badescu_5678Ramona Bădescu are, în această săptămână, invitaţi speciali la „Duminica în familie', artişti de talie mondială: celebrul interpret italian Toto Cutugno, prezent la Bucureşti pentru concertul pe care urmează să îl susţină, nu a ocolit studioul TVR. Tot atunci, Steven Seagal vine să povestească despre noua producţie pentru care filmează în România.

Emisiunea de duminică începe cu unul dintre cele mai renumite ansambluri ­folclorice din România, Ansamblul Jidvei România, cunoscut pentru multă vreme sub numele de „Căluşerul'. Dirijorul Stelian Stoica stă de vorbă cu Ramona Bădescu despre dragostea pentru muzică şi folclor, dar şi despre întregul parcurs al carierei sale.

La rubrica „Generaţia Cool' îl cunoaştem pe Alexandru Nagy, cel mai tânăr regizor de operă din lume. Fiul unei violoniste şi al unui tenor, regizorul va povesti gazdei emisiunii şi telespectatorilor TVR 1 etapele dezvoltării sale ca artist, cum a ajuns să facă masterul la Londra şi… de ce s-a întors să profeseze în România.

Un nume celebru care a ales să facă muzică în afara ţării este Kempes, fostul solist al trupei Cargo. El vine alături de noua sa trupă, Rezident EX, să aducă telespectatorilor piesa lor, „Oglinda', dar şi să vorbească despre muzică, accidente de motocicletă şi o eventuală întoarcere în ţară.

Rubrica „Frumoşii nebuni ai României' prezintă o familie de cuceritori… de munţi: alpinistul Ovidiu Popescu şi fiicele sale, Dor Geta Popescu, de doar 10 ani şi Crina Coco Popescu.

Născut în Columbia, următorul invitat al Ramonei Bădescu a venit în România cu dorinţa de a deveni inginer. A ajuns, însă… instructor de salsa. Willmark Rizzo Hernandez se numără şi el printre invitaţi. El vine împreună cu familia sa, să depene amintiri, să vorbească despre dansurile latino şi despre viaţa unui columbian în România.

Cea de-a treia parte a emisiunii aduce un moment emoţionant de dans în cărucioare, executat de trupa braşoveană Just Dance, formată din persoane cu nevoi speciale. Tot atunci, nostalgicii o pot revedea pe Anda Călugăreanu, în cadrul rubricii concurs „Muzicoteca sentimentală'.

Invitatul „cu greutate' care intră în platou spre finalul ediţiei din această săptămână este o altă vedetă internaţională, actor de la Hollywood şi erou al filmelor de acţiune, producător, scriitor, practicant al artelor marţiale şi chitarist. Steven Seagal va vorbi cu Ramona Bădescu despre colaborarea cu echipele de producţie din România şi cu actorii români, despre familia sa şi principiile pentru care militează.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare