Homepage  / Seriale americane

Tot „Walker”, tot polițist texan, dar fără Chuck Norris. AXN difuzează un nou serial american. Poveste, distribuție, trailer

Tot „Walker”, tot polițist texan, dar fără Chuck Norris. AXN difuzează un nou serial american. Poveste, distribuție, trailer
2

de Mioara Tronaru,

De joi, 12 septembrie, de la ora 21.00, AXN aduce „Walker” (2021), serial polițist american creat de Anna Fricke pentru The CW și reboot al iubitei producții din anii 1990, „Walker, Texas Ranger”, în care rolul titular era interpretat de inegalabilul Chuck Norris.

O poveste nouă, un personaj nou

Cordell Walker (Jared Padalecki, pe care-l știm din „Supernatural”) se întoarce în Austin, Texas, după o misiune sub acoperire care l-a ținut departe de casă vreme de doi ani. Văduv și tată a doi copii, introvertitul August (Kale Culley) și încăpățânata Stella (Violet Brinson, „Sharp Objects”), polițistul texan trebuie să-și refacă acum legăturile cu familia.

Pe lângă copii, mai are un frate procuror adjunct, Liam (Keegan Allen, „Pretty Little Liars”), care a avut grijă de toate în absența lui, și părinții lor, Abeline (Molly Hagen) și Bonham (Mitch Pileggi, „The X-Files”). Iar la serviciu, îl așteaptă o nouă parteneră, Micki Ramirez (Lindsey Morgan, „The 100”). În timp ce jonglează cu toate problemele și de acasă, și de la serviciu, Walker este tot mai intrigat de circumstanțele în care și-a pierdut viața soția lui Emily (interpretată de Genevieve Padalecki, soția actorului Jared Padalecki).

Djimon Hounsou & Kimora Lee at Never Back Down Premiere 1/1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 2

„Walker” a avut premiera în ianuarie 2021 și s-a oprit după 4 sezoane și 69 de episoade, în iunie 2024. Audiențele pentru episodul-pilot au stabilit noi ierarhii în topul intern de la The CW al celor mai vizionate seriale, dar apoi interesul a scăzut, iar criticii au comentat în general ca fiind o producție „decentă”.

Jared Padalecki este noul polițist texan

După MacGyver și Magnum, trebuia să îi vină rândul și lui Walker. Iar pentru noua producție, spuneți-i adio lui Chuck Norris și bun venit lui Jared Padalecki, care interpretează un Cordell Walker destul de diferit de original. Nici vorbă să fie vreun expert în arte marțiale, noul polițist texan e doar un fost militar. Așa că dacă vă așteptați la vreo relectură modernă a serialului clasic, veți fi dezamăgiți.

Ne aflăm în fața unui serial polițist obișnuit, combinat cu ceva dramă de familie, care ar fi putut foarte bine să se numească oricum. Creatoarea Anna Fricke a ales să se concentreze mai degrabă pe reconstrucția familiei personajului principal și pe ancheta morții soției sale, în detrimentul rețetei cu un caz pe episod, deși nici infractorii nu lipsesc. Așa că producția ar trebui să-i mulțumească și pe fanii serialelor polițiste și pe cei ai dramelor de familie.

Sursă foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton