; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Pasiune toscana

Tot ce voiați să știți despre noul serial de la Prima TV, „Pasiune toscană”

08 September 2017

Așa cum ne-au anunțat din prezentarea grilei, în această toamnă, Prima TV aduce un nou serial. Așa cum promite și titlul, producția italiană „Pasiune toscană' / „Le tre rose di Eva' (2012) spune povestea dragostei imposibile dintre Aurora Taviani (Anna Safroncik) și Alessandro Monforte (Roberto Farnesi), pe fundalul minunat al Toscanei.

 

Din 18 septembrie, telespectatorii vor vedea un tărâm al vinului, al iubirii dar și al sângelui vărsat în numele unui război nesfârșit dintre familiile care fac afaceri în industria vinurilor și care au fost dintotdeauna rivale înverșunate. Secretele sunt ascunse sub o aparență perfectă în care peisajele contrastează cu drama și suspansul născut din șantaj, conspirații, dar și dintr-o iubire imposibilă. Acestea sunt subiectele care înconjoară evenimentele din „Pasiune toscană', o poveste care se desfășoară în podgoriile din Toscana și care te așteaptă în această toamnă la Prima TV, din 18 septembrie, de la ora 17.00, de luni până vineri.

Pasiune, iubire, trădare și crimă. Acesta este orașul Villalba din frumoasa Toscana, regiune renumită a Italiei. O întrebare este pe buzele tuturor: „Cine l-a ucis pe Luca Monforte?'. Astfel, o crimă zguduie aparenta liniște a Toscanei iar acuzațiile nejustificate duc la condamnarea la închisoare a unei tinere fete, Aurora. Acestea marchează începutul poveștii în care eroina noastră luptă atât pentru dragoste cât și pentru familie și onoare. „Pasiune toscană' este o poveste extrem de captivantă despre șantaj, crimă, conspirație și secrete. Însă, mai presus de orice, este o poveste impresionantă de iubire, o iubire imposibilă între Aurora și Alessandro. Amândoi fac parte din familii rivale și sunt separați de evenimente pline de sânge și mister.

Pe dealurile din Toscana, acoperite cu mii de rânduri de viță de vie, care timp de secole și-au înfipt adânc rădăcinile în pământul bogat al ținutului, două mari familii se atrag și se resping reciproc într-o sagă de familie făcută din dragoste, din pământ, din vin și din sânge.

Rolurile principale sunt interpretate de Anna Safroncik (Aurora Taviani) și Roberto Farnesi (Alessandro Monforte), doi actori italieni cunoscuți pentru rolurile lor în seriale de succes din Italia. Producția este filmată în regiunea cunoscută sub numele Toscana, una dintre cele mai frumoase zone din Italia, celebră pentru orașele sale medievale și muzeele cu opere de artă ale pictorilor și sculptorilor italieni faimoși. Însă, Toscana mai este cunoscută și pentru plantațiile de viță de vie, câmpii și dealuri pitorești unde se fac cele mai bune vinuri italienești.

Puteți vedea aici trailer-ul serialului:

 

 Vezi galeria foto >

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare