; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Tot ce voiam să știm despre jocul video și serialul Netflix „The Witcher”, vom afla la WitcherCon

Tot ce voiam să știm despre jocul video și serialul Netflix „The Witcher”, vom afla la WitcherCon

15 June 2021

Fanii universului „The Witcher' vor fi cu siguranță încântați de anunțul făcut de cele două companii: CD PROJEKT RED (producătoarea jocului video) și Netflix (care are drepturile de ecranizare pentru serialul cu Henry Cavill în rolul principal) organizează WitcherCon.

Anunțul a fost făcut într-o conversație pe Twitter purtată între cele două companii care vor colabora pentru a prezenta primul eveniment multi-format dedicat universului „The Witcher'. WitcherCon va avea loc pe 9 iulie 2021 și este un eveniment dedicat fanilor vechi și noi, care aduce împreună lumile din jocurile video și serialul TV.

Sezonul al doilea al serialului „The Witcher' ar trebui să aibă premiera anul acesta, la Netflix.

Ce va include WitcherCon

  • O varietate de paneluri distractive și interactive cu oamenii care au adus la viață „The Witcher' în jocurile video și pe micile ecrane.
  • Știri de ultimă oră, noutăți din spatele scenei și imagini din franciza „The Witcher', care nu au mai fost văzute până acum.
  • O privire asupra procesului creativ și de producție din spatele jocurilor CD PROJEKT RED, inclusiv viitorul joc mobil „The Witcher: Monster Slayer', benzilor desenate și accesoriilor pentru fani, precum și serialul Netflix „The Witcher', alături de filmul anime „Nightmare of the Wolf'.
  • Explorări ale tradițiilor, legendelor, monștrilor și originilor Continentului.

Unde și când va fi WitcherCon

Disponibil pe Twitch și YouTube, WitcherCon va fi difuzat pe 9 iulie, la ora 20.00. Fanii vor putea urmări WitcherCon în două intervale diferite, iar fiecare va avea conținut exclusiv. Al doilea interval de difuzare, disponibil de asemenea pe Twitch și YouTube, va începe la ora 04:00 AM pe 10 iulie.

Link pentru canalul de YouTube

Link pentru canalul de Twitch

FOTO: Netflix

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare