; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Paradiso delle signore 3   Farnesi   Gloria

Tot ce trebuie să știți despre sezonul 3 al serialului italian „Paradisul femeilor”, difuzat de Prima TV

17 October 2019

Prima TV difuzează din octombrie și sezonul 3 al serialului italian „Paradisul femeilor' („Il paradiso delle signore'), iar în noile episoade o veţi vedea şi pe Gloria Rădulescu, actrița italiană de origine română, pe care o ştiţi din „Pasiune toscană'.

 

Primele două sezoane ale serialului „Paradisul femeilor', difuzate deja de Prima TV, au avut audienţe foarte mari în Italia, iar producătorii au decis să mai facă încă două. Sezonul al treilea are 180 de episoade (faţă de 40 cât au avut primele două în total) şi va putea fi urmărit din 7 octombrie şi la noi. La italieni, s-a terminat în mai, iar pe 14 octombrie, la Rai 1, va avea premiera cel de-al patrulea sezon. Acesta are 160 de episoade, iar filmările sale, începute în august, sunt în plină desfăşurare.

Ce se întâmplă în sezonul 3

Acţiunea se petrece în 1959, la 3 ani de la moartea tragică a lui Pietro Mori (Giuseppe Zeno). Prietenul său cel mai bun, Vittorio Conti (Alessandro Tersigni), reușește să redeschidă magazinul „Paradisul femeilor', închis în noaptea asasinatului lui Pietro. Vittorio nu ar fi reuşit să pună din nou afacerea pe picioare fără ajutorul finanțării oferite de către puternica familie milaneză Guarnieri, oameni lipsiți de scrupule, dispuși să facă orice pentru a obține ceea ce își doresc. Vittorio nu știe însă că s-a aliat cu duşmanii. Guarnierii sunt cei care vor împiedica și amenința succesul proiectului său. În sezonul 3, îşi fac apariţia mai multe personaje noi care care vor influenţa destinul celor din jur, printre care Marta Guarnieri şi Luca Spinelli. Marta este fiica mai mică a lui Umberto Guarnieri, cea care îl va ajuta pe Vittorio să relanseze magazinul chiar dacă pentru asta va trebui să se certe cu propria familie.
În timp ce Luca (Francesco Maccarinelli) este un afacerist misterios, care vrea să se răzbune pe Umberto deoarece a pus stăpânire pe bunurile familiei sale.

Gloria s-a apucat de scris

Cea care îi dă viaţă personajului Marta este Gloria Rădulescu (28 de ani), actrița italiană de origine română, care a mai fost văzută în sezonul al patrulea al serialului „Pasiune toscană', în care a jucat-o pe Fiamma Astori. Gloria s-a născut la Roma dintr-un tată român și o mamă italiancă, iar pasiunea pentru actorie şi-a descoperit-o în liceu, când a jucat în mai multe piese de teatru. A debutat în televiziune în 2015, cu un rol în serialul de comedie „Provaci ancora prof!', iar în prezent filmează pentru sezonul 4 din „Paradisul femeilor'. Nu de mult, actriţa a recunoscut ziariştilor italieni că s-a apucat de scris poezii, pe care le va publica într-un volum, promiţând totodată fanilor şi un roman inspirat din viaţa ei.

O noua poveste de iubire

Viața lui Vittorio (Alessandro Tersigni) se schimbă când o întâlnește pe Marta (Gloria Rădulescu), fiica cea mică a lui Umberto Guarnieri. Cei doi încep să lucreze împreună pentru relansarea magazinului, iar legătura şi sentimentele dintre ei devin din ce în ce mai puternice spre disperarea lui Umberto, mătuşii Adelaide, dar şi a logodnicii lui Vittorio, Andreina (Alice Torriani) . 

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare