Homepage  / Seriale americane

Tot ce știm despre spin-off-ul serialului „Costume”. Ce spun producătorii despre întoarcerea lui Meghan Markle în rolul lui Rachel

Tot ce știm despre spin-off-ul serialului „Costume”. Ce spun producătorii despre întoarcerea lui Meghan Markle în rolul lui Rachel
9

de Andreea Hentea,

Unul dintre cele mai savurate seriale ale ultimilor ani, povestea cu avocați de succes „Costume” / „Suits” își confirmă priza la public printr-o nouă producție derivată, „Suits: L.A.” despre care se vorbește deja cu mult interes.

Tot ce știm despre spin-off-ul serialului „Costume”

Lansat în 2011, „Costume” / „Suits” a fost difuzat de USA Network între 2011 și 2019, de-a lungul a nouă sezoane și 134 de episoade și a cunoscut un nou succes o dată cu preluarea primelor sale opt sezoane de către Netflix, la jumătatea anului 2023 (în timp ce un alt spin-off al său, intitulat „Pearson”, cu zece episoade, lansat în 2019 și plasat la Chicago, a fost difuzat de Peacock).

„Costume” a dominat timp de câteva luni clasamentul Nielsen al audiențelor platformelor de streaming și a fost serialul care a ocupat de cele mai multe ori locul întâi, scrie variety.com. Recent, serialul a doborât toate recordurile devenind „cel mai vizionat original de pe platformele de streaming din SUA”, învingând chiar și popularul și multipremiatul „Ted Lasso” (difuzat de Apple TV+).

De ce Meghan Markle și distribuția nu vor juca în rebootul „Suits”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Recent, NBCUniversal a comandat episodul pilot al spin-off-ului său, care se va numi „Suits: L.A.”. Filmările vor începe la sfârșitul lunii martie, în Vancouver. Noua poveste îl va urmări pe Ted Black, un fost procuror federal din New York, care s-a reinventat reprezentându-i pe cei mai puternici clienți din Los Angeles.

Conform sinopsisului oficial, „Firma lui se află într-un punct de criză și, pentru a supraviețui, Ted trebuie să îmbrățișeze un rol pe care l-a disprețuit toată cariera. Ted este înconjurat de un grup animat de personaje, care își testează loialitatea atât față de el, cât și unii față de ceilalți, în timp ce nu se pot abține să amestece viața personală cu cea profesională. Toate acestea se întâmplă în timp ce aflăm, treptat, ce evenimente l-au determinat pe Ted, cu ani în urmă, să renunțe la viața de până atunci și la toți cei pe care i-a iubit”.

„Suits: L.A.” nu va fi o repornire sau o renaștere a anteriorului „Costume”, ci mai degrabă un nou capitol al poveștii, cu personaje noi într-un spațiu nou, în maniera francizelor „CSI” și „NCIS”, a scris și deadline.com.

Cine ar putea reveni din distribuție

Serialul „Costume” pornea de la momentul întâlnirii dintre Harvey Specter (Gabriel Macht), un avocat experimentat din Manhattan, care tocmai își căuta un asociat, și Mike Ross (Patrick J. Adams), un tip inteligent și abil, nepregătit pentru avocatură, dar capabil să facă față exact exigențelor lui Specter.

Dacă serialul original „Costume” îi avea pe generic – alături de Gabriel Macht și Patrick J. Adams – pe Rick Hoffman, Meghan Markle, Gina Torres (personajul central al spin-off-ului „Pearson”), Katherine Heigl, Sarah Rafferty sau Wendell Pierce („Jack Ryan”), niciun membru al distribuției de atunci nu este încă implicat în spin-off, iar NBC nu a făcut public niciun nume din viitoarea distribuție.

Totuși, se pare că Patrick J. Adams și-a manifestat interesul de a relua rolul lui Mike Ross, iar pe viitor nu e exclusă prezența unor membri ai distribuției originale în noul serial.

Scenariul serialului „Suits: L.A.” va fi scris de Aaron Korsh, care a creat „Costume” și care va fi și producător executiv. Regizoarea de film și producții de televiziune Victoria Mahoney va semna episodul pilot din „Suits: L.A.”.

Aceasta este prima femeie și prima regizoare de culoare care a lucrat la franciza „Războiul stelelor” (mai precis la filmul „Războiul stelelor: Skywalker – Ascensiunea”) și a regizat recent „The Old Guard 2” pentru Netflix. În televiziune, ea a lucrat la mai multe episoade din „Anatomia lui Grey”,„Lovecraft Country” și „The Morning Show”.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton