; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

HOME ALONE, Macaulay Culkin, 1990. TM & Copyright (c) 20th Century Fox Film Corp. All rights reserve

Tot ce știm despre remake-ul de la „Singur acasă”

31 December 2020

În fiecare an în perioada Sărbătorilor, „Singur acasă', celebrul film de Crăciun cu Macaulay Culkin protagonist, este redifuzat cu mare succes la tv. Anul acesta s-a întâmplat la fel. Dar știați că se face un remake?

 

30 de ani s-au împlinit anul acesta de la lansarea îndrăgitului film, însă farmecul lui nu pare decât să crească. În fiecare an, o nouă generație de copii îl descoperă, iar noi, adulții, îl revedem cu plăcere. Succesul uriaș nu i-a împiedicat însă pe mai-marii Disney să ceară și să pregătească o nouă variantă a filmului, informație anunțată prima dată în vara anului trecut.

Filmele „Singur acasă' şi „O noapte la muzeu' vor avea noi versiuni realizate de Disney

 

 

Ce se știe până acum despre remake-ul de la „Singur acasă'

De atunci, s-au tot adunat informații. Astfel, scrie RadioTimes, pelicula nu va relua exact aceeași poveste, ci va avea în centru un alt puști, Max (rol interpretat de Archie Yates, protagonistul din „Jojo Rabbit'), care se va război cu un cuplu (Ellie Kemper și Rob Delaney) din cauza unei figurine. Fiind vorba de „Singur acasă', Max va rămâne probabil de capul lui în vacanța de Crăciun și își va pune la bătaie toată istețimea (va fi interesant de văzut cum „luptă' un puști din generația social media).

 

Potrivit revistei Variety, scenariul a fost imaginat de doi realizatori din echipa „Saturday Night Live', iar regia este semnată de Dan Mazer, care a colaborat mult cu Sacha Baron Cohen, aka Borat.

 

Filmările începuseră în februarie anul acesta în Canada, dar au fost suspendate din cauza pandemiei, fiind reluate între timp. Acum, IMDb listează pelicula ca fiind în post-producție, ceea ce înseamnă că putem spera la o lansare în toamna anului viitor, la timp pentru Crăciunul 2021.

 

Noul „Singur Acasă' se va vedea pe Disney+, platforma de streming a companiei care ar trebui să ajungă și în România spre sfârșitul anului viitor, și va conține și o apariție specială, de scurtă durată, a lui Macaulay Culkin în rolul lui Kevin adult (șefii Disney ar fi plătit scump pentru asta, scrie tabloidul englez The Sun, 3,3 milioane de dolari).

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare