Homepage  / Seriale americane

Expats, Prime Video. Tot ce știm despre noul serial al lui Nicole Kidman. Distribuție, data lansării

Expats, Prime Video. Tot ce știm despre noul serial al lui Nicole Kidman. Distribuție, data lansării

de Andreea Hentea,

„Expats”, noul serial în care joacă Nicole Kidman, aduce pe ecrane o carte de mare succes, iar unul dintre episoade va fi prezentat chiar în această perioadă la amplul Festival de la Toronto. Ce știm despre poveste, distribuție și data lansării.

Creat de Lulu Wang, apreciata regizoare și scenaristă a filmului independent multipremiat „Rămas bun” („The Farewell”, în original), serialul de față, care are șase episoade, analizează viața unui mic grup de expatriați care trăiesc în Hong Kong.

Unul dintre personajele principale din „Expats” este Margaret (Nicole Kidman), care s-a mutat din SUA în Hong Kong împreună cu soțul ei, Clarke (Brian Tee), și cu cei trei copii. Acolo, ei au înființat o comunitate de expatriați care sunt și colegi de serviciu. Grupul îi mai include pe Hilary (Sarayu Blue) și pe soțul ei, David (Jack Huston), iar toate par să meargă bine până când întreaga comunitate este fracturată în urma unei tragedii familiale care le afectează definitiv viețile, scrie collider.com.

Un titlu de reținut

Cum finalul anului se apropie, iar titlurile de interes ale anului 2024 sunt deja trecute în revistă, serialul „Expats”, care va fi difuzat de platforma Prime Video, este considerat printre cele mai promițătoare producții. Accentele dramatice ale serialului sunt exprimate preponderent de trei personaje feminine, interpretate de Nicole Kidman („Special Ops: Lioness”), Sarayu Blue („Never Have I Ever”) și Ji-young Yoo („The Sky Is Everywhere”), ale căror vieți sunt interconectate în urma unei tragedii.

Încă nu există un trailer oficial și o dată precisă de lansare pentru serialul „Expats”, dar primele imagini, lansate recent de platforma Prime Video, sugerează că romantismul va fi una din temele sale recurente. Totodată, natura contemplativă a imaginilor sugerează și o structură multistratificată a poveștii, care ne rezervă multe răsturnări de situație declanșate de interacțiunile protagonistelor.

Figurile masculine sunt interpretate de Brian Tee („Chicago Med”) și Jack Huston („Kill Your Darlings”). Primul pare cel mai vulnerabil în imaginile făcute publice, întins pe bancheta din spate a unei mașini, în timp ce soția lui, Margaret (Nicole Kidman), îl consolează. Hilary Starr (interpretată de Sarayu Blue) pare că înfruntă nopțile din Hong Kong în căutare de companie, iar toate personajele par să tânjească după orice fel de conexiune posibilă, într-o lume despre care nu știu prea multe.

O echipă promițătoare

Serialul „Expats” este o adaptare a bestseller-ului „The Expatriates”, scris de Janice Y. K. Lee. Creatoarea serialului, Lulu Wang, a scris scenariul împreună cu autoarea romanului, cu Vera Miao („Two Sentence Horror”) și cu scenarista și regizoarea Gursimran Sandhu (care a lucrat cu David Benioff și D.B. Weiss la „Urzeala tronurilor”). Lulu Wang este, de asemenea, producător executiv al serialului, împreună cu Nicole Kidman.

Penultimul episod al serialului, care are o durată proprie unui lungmetraj, va fi proiectat în avanpremieră la prezenta ediție a Festivalului internațional de film de la Toronto (care se desfășoară între 7 și 17 septembrie). Povestea este narată neliniar, ceea ce înseamnă că acțiunea fiecărui episod poate fi vizionată separat.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton