Homepage  / Advertorial

Tot ce poate nu știai despre salata de icre de știucă: top 5 beneficii pentru organism

Tot ce poate nu știai despre salata de icre de știucă: top 5 beneficii pentru organism

de Redactia Tvmania

Unul dintre cele mai sănătoase preparate din pește este salata de icre de știucă, aliatul nostru în lupta cu cele mai frecvente afecțiuni întâlnite în rândul populației. Dacă îți place gustul salatei de icre, avem vești bune pentru tine: acest preparat nu este numai delicios, ci și extrem de sănătos. 

Conținutul ridicat de vitamina A, acid folic și fosfor este benefic organismului uman și contribuie – într-o mare măsură – la buna funcționare a organismului. Consumând salată de icre și alte preparate din pește, te vei ține departe de multiple afecțiuni la nivelul inimii, alzheimer, artrită, îmbătrânirea pielii, depresie și alte boli comune. Descoperă  mai multe detalii despre beneficiile pe care le aduce consumul salatei de icre de stiuca asupra sănătății.

Consumul de icre 100% bio diminuează – semnificativ – riscul de afecțiuni cardiovasculare

Unul dintre alimentele-minune ce contribuie la scăderea nivelului de trigliceride din sânge este salata de icre. Aceste grăsimi care se deplasează în sânge și se stochează în țesuturile din organism sunt extrem de nocive, fiind unul din motivele de apariție a bolilor cardiovasculare. Alimentația echilibrată este o condiție esențială pentru a reduce numărul de trigliceride și o măsură de prevenție. Peștele și preparatele din peste trebuie să ajungă pe masa ta, dacă ești predispus la acest tip de afecțiuni, prin istoricul familiei sau stilul tău de viață. Specialiștii recomandă consumul de icre 100% bio pentru diminuarea riscului de îmbolnăvire.

Introdu în regimul alimentar al bunicilor sau al părinților tăi salata de icre pentru prevenirea bolilor

Salata de icre conține acizi grași polinesaturați, ce previn deteriorarea celulelor nervoase. Astfel, dieta echilibrată și bogată în preparate din pește contribuie la echilibrarea sistemului nervos și previne apariția afecțiunilor grave specifice vârstei înaintate, precum Alzheimer sau Parkinson. Specialiștii în nutriție recomandă consumul de pește sau a preparatelor de pește, precum salata de icre, de minim 2 ori pe săptămână, fiind cea mai bună sursă de acizi Omega 3. Tot studiile arată că insuficiența cognitivă ușoară poate fi prevenită prin alimentația corectă. Ai grijă de cei vârstnici!

Protejează-te de artrită prin consumul regulat de icre bio și alte preparate din pește

Dacă deja te confrunți cu rigiditatea picioarelor, umflare și durere, dar și cu dificultăți de a te deplasa, este cât se poate de clar: trebuie să îți schimbi complet alimentația defectuoasă. Artrita este o afecțiune articulară extrem de frecventă, pe care o poți preveni prin consumul de pește, preparate din pește și alte alimente bogate în minerale și acizi grași Omega-3. Artrita avansată vine la pachet cu durerea cronică, respectiv incapacitatea de a desfășura activități zilnice obișnuite, îngreunând mișcări simple, precum mersul sau urcarea și coborârea scărilor. În prevenția apariției sau evoluția bolii, alimentația e esențială. 

De unde cumperi icre 100% naturale, fără conservanți, aditivi, E-uri și coloranți: caută eticheta Deltaica

Deltaica.ro este brandul reprezentativ pentru cultura gastronomică din zona Deltei Dunării și a Marii Negre. Folosește – exclusiv – ingrediente naturale și duce mai departe istoria unei tradiții de secole. 

Exact cum se preparau produsele pescărești acum sute de ani, se prepară și acum de către echipa Deltaica.ro. Nu se folosesc substanțe artificiale pentru gust, ci se redă naturalețea autentică a gustului de pește capturat responsabil de comunitățile locale. Vrei să mănânci icre 100% naturale? Caută în marile lanțuri de magazine produsele cu eticheta Deltaica.ro și te vei bucura de savoarea unică a produsului natural.

Date de contact:

Tel: 0729.995.529

E-mail: [email protected]

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton