Homepage  / Advertorial

Tot 5 produse must-have de la Little Prints pentru venirea lui bebe pe lume

Tot 5 produse must-have de la Little Prints pentru venirea lui bebe pe lume

de Redactia Tvmania

Un bebeluș este o bucurie și părinții sunt cei care îl așteaptă cu cel mai mare drag să vină pe lume. Emoția, iubirea și bucuria probabil sunt printre sentimentele principale în acele prime zile, chiar dacă oboseala își spune cuvântul la un moment dat. Sunt noi stări și schimbări prin care trece fiecare membru din familie. Un bebeluș are nevoie de foarte multe lucruri pentru a avea parte de confortul necesar și să îi fie mai ușor să adoarmă. 

Înainte să apară bebe pe lume părinții trebuie să se pregătească cu diverse lucruri. Unii fac mai multe cumpărături, alții se rezumă la mai puțin. Cert este că unele lucruri sunt esențiale și nu trebuie uitate. Din fericire Little Prints este acel e-shop special pentru bebeluși, de unde părinții pot achiziționa cele necesare cu doar câteva click-uri. 

Multe dintre femeile care sunt în ultimele luni de sarcină abia se mai pot mișca (chiar dacă există și excepții) deci le este dificil să meargă prin magazine și să stea ore în șir în picioare pentru a găsi lucruri pentru bebe. De aceea Little Prints este o variantă preferată de foarte multe persoane, chiar și de influenceri din România și nu numai. Dispune de produse iubite în întreaga lume care sunt de o calitate incontestabilă.

Little Prints – e-shop preferat și iubit de mămici

Little Prints are sediul în Suceava, dar distribuie comenzi în toată țara. Au în gamă produse inedite create special pentru bebeluși din materiale non-toxice pentru a le proteja acestora pielea fină și delicată. În special în primele săptămâni bebelușii trebuie să fie ocrotiți și feriți de anumiți factori fiind predispuși îmbolnăvirii pentru că imunitatea lor este scăzută. 

În această categorie de factori daunători putem include și anumite materiale, precum produsele cu BPA sau altele de acest gen ce pot crea iritații sau alte probleme de sănătate.

Motiv în plus pentru care veți prefera Little Prints, cu site-ul oficial https://www.littleprints.ro pentru astfel de achiziții. Atât înainte să se nască cel mic, cât și după. Aici veți găsi produse de la branduri premium precum Bibs, Finn + Emma, Konges Slojd, Mushie sau produse semnate cu brandul propriu. 

Ei au fost și primii care au adus în România produse Bibs, motiv pentru care mămicile optează în general pentru acea sursă sigură care le-a oferit de la început produse potrivite, numită Little Prints.

5 Produse must-have pentru venirea lui bebe pe lume

Cu siguranță înainte să îl aduceți pe cel mic acasă veți vrea să aveți la îndemână cel puțin câteva lucruri esențiale pe care le puteți comanda de la acest e-shop. Printre acestea, cele 5 lucruri must-have sunt:

1.Suzeta: este indispensabilă pentru că primele zile ale bebelușului pe pământ vor fi înfricoșătoare cel mai probabil pentru că părăsește acel mediu sigur și ferit de orice pericol și vine într-o lume plină de lucruri noi, de gălăgie poate, lumină și câte și mai câte. O suzetă îl poate liniști și alina de fiecare dată când stă în pătuțul său. Cele disponibile pe site sunt create special, de la Bibs sau Frigg. Au tetina care imită foarte bine sânul mamei și sunt create din silicon medical sau silicon alimentar și latex natural. 

2.Body: cu siguranță un body este un must-have pentru că este poate articolul de bază pentru un bebeluș, deoarece îi acoperă foarte bine spatele, ținându-i de cald. Puteți alege din gama cu mesaje inedite precum “I’m new here” și multe altele la fel de drăguțe. 

3.Baby-nest: puteți alege din mai multe culori inedite. Este un loc ce îi redă celui mic sentimentul de siguranță, exact ca în pântecul mamei. Spațiul perfect pentru orele de somn. 

4.Păturica: alegeți dintre păturicile moi și delicate la atingere care sunt din bambus și bumbac pentru a le oferi bebelușilor confortul termic necesar. 

5.Recipient lapte formulă: nu ai de unde să știi dacă cel mic va suge de la piept, deci trebuie să fii pregătită și cu lapte formulă pentru a putea să îl hrănești. În acest caz alege un recipient în care îl poți pune astfel încât să îți fie mult mai util să îl porți în geanta pentru spital. 

Toate acestea le puteți găsi pe site-ul littleprints.ro, alături de multe altele. 

Contact:

[email protected]

+4 0725 766 847

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton