; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Tortul de la nunta prințului William cu Kate Middleton a dărâmat ușile la Palatul Buckingham

Tortul de la nunta prințului William cu Kate Middleton „a dărâmat” ușile la Palatul Buckingham

09 April 2021

Prințul William și Kate Middleton aniversează, pe 29 aprilie, 10 ani de la nunta lor fastuoasă, moment tocmai bun pentru a ieși la iveală tot felul de povești despre evenimentul de atunci.

Cofetarul Fiona Cairns, cea care a condus echipa ce a realizat spectaculosul tort de nuntă al cuplului regal în 2011, a apărut într-un nou documentar difuzat de ITV, „The Day Will and Kate Got Married', pentru a discuta dificultățile cu care s-a confruntat pentru ducerea prăjiturii de fructe – care a avut opt etaje și o înălțime de un metru – în locul unde s-a ținut recepția de nuntă, adică reședința regală din Londra a reginei Elisabeta a II-a, Palatul Buckingham.

Pentru a aduce tortul în celebra Galerie de Picturi (unde regăsesc tablouri de Rembrandt, Rubens, Vermeer, sculpturi de Chantrey şi Canova și porţelanuri de Sevres), echipa a trebuit să scoată o ușă.

Când regina Elisabeta a II-a a venit să viziteze echipa în timp ce acesta adăuga ultimele decoruri, monarhul britanic a făcut o glumă neașteptată. „Îmi amintesc că a spus: < Am auzit că mi-ați demolat casa>', a povestit Fiona Cairns în documentar. „Și i-am spus: <Ei bine, a trebuit să dăm jos o ușă din camera de dedesubt, pentru ca să poată trece tortul>. Dar totul a fost pus la loc, așa că, în cele din urmă, a fost bine'.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by The British Royal Family (@the_mountbatten_windsors)

Tortul de fructe, împodobit cu 900 de frunze și flori, a „supraviețuit' dincolo de recepția nunții – de fapt, bucăți din prăjitură au fost servite la toate cele trei botezuri ale copiilor lui William și Kate, cel mai recent pentru prințul Louis în 2018.

Nunta de la Westminster Abbey a fost urmată de două recepții la Palatul Buckingham – prima, găzduită de Regină pentru 650 de invitați, și o a doua adunare – pentru 300 de invitați, găzduită de tatăl mirelui, Prințul Charles.

Sursa foto: Instagram

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare