Homepage  / Vedete străine

Tori Spelling, imagini îngrijorătoare. Cum au surprins-o paparazzi la ieșirea din spital

Tori Spelling, imagini îngrijorătoare. Cum au surprins-o paparazzi la ieșirea din spital
13

de Redactia Tvmania

Vedeta Tori Spelling trece prin momente dificile în prezent: familia sa s-a destrămat, a fost nevoită să-și găsească adăpost într-o rulotă împreună cu cei 5 copii, iar acum se confruntă cu probleme grave de sănătate.

Tori Spelling, plină de vânătăi și în scaun cu rotile. Cu ce probleme se confruntă actrița

Recent, actrița a petrecut 5 zile internată în spital pentru o afecțiune misterioasă, iar la externare, aspectul său era debusolat, iar starea de sănătate încă precară.

Cu o vânătaie uriașă pe chip și aflată în scaun cu rotile, Tori Spelling a părăsit spitalul, iar imaginea sa stârnește îngrijorare. În prezent, aceasta se află în situația de a-și crește singură cei 5 copii într-o rulotă, o schimbare majoră față de viața sa anterioară.

Deși motivele spitalizării sale nu au fost dezvăluite public, Daily Mail, tabloidul britanic, sugerează că problema ar putea fi legată de expunerea la mucegai. Cu ceva timp în urmă, Tori Spelling a mărturisit că a luat decizia de a se interna într-o clinică împreună cu copiii ei din cauza mucegaiului prezent în casa lor, un inamic silențios care „o ucide încet”.

Tori Spelling, imagini îngrijorătoare. Cum au surprins-o paparazzi la ieșirea din spitalIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Acesta ar putea fi unul dintre motivele pentru care actrița a trecut de la casa sa inițială la un motel modest, iar apoi la o rulotă. Într-o declarație din luna mai, Tori Spelling a spus: „Problemele noastre au atins un nivel nou, având de-a face cu prezența mucegaiului care ne afectează viața în ultimii 3 ani”.

Când au început problemele de sănătate ale actriței Tori Spelling

Expoziția la mucegai poate cauza probleme serioase de sănătate. Cu toate că majoritatea simptomelor pot fi moderate, aceasta poate duce și la reacții alergice severe sau astm. Se pare că problema de sănătate a actriței a apărut chiar în ziua în care a început filmările pentru un proiect profesional. Paparazzii au surprins-o pe platourile de filmare, iar mai târziu, Tori Spelling a postat o imagine din spital pe rețelele sociale.

De la un moment dat, Tori Spelling a fost una dintre vedetele privilegiate ale Hollywoodului. Copilăria și adolescența ei au fost lipsite de griji, iar tatăl său era un producător renumit în industria filmului. Viața ei se desfășura într-o vilă evaluată la 165 de milioane de dolari, iar toate dorințele ei erau îndeplinite. Cu toate acestea, în ultimii ani, situația financiară a actriței a suferit deteriorări grave, în urma deciziilor financiare nesăbuite.

Ea s-a confruntat cu datorii în valoare de sute de mii de dolari, care nu au mai putut fi achitate. În plus, din averea tatălui său de 600 de milioane de dolari, Tori Spelling a primit doar 800.000 de dolari după moartea acestuia. Această perioadă dificilă din viața lui Tori Spelling subliniază importanța gestionării sănătății și finanțelor personale, indiferent de statutul social sau de anturajul în care trăim.

Sursa foto: Profimedia, Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton