Homepage  / Vedete străine

Tori Spelling, dispusă să facă orice pentru a plăti taxele de școlarizare pentru copiii ei. „Va trebui să îmi fac cont pe OnlyFans”

Tori Spelling, dispusă să facă orice pentru a plăti taxele de școlarizare pentru copiii ei. „Va trebui să îmi fac cont pe OnlyFans”
9

de Roxana Mirea,

Tori Spelling a făcut o declarație neașteptată. În podcastul ei, actrița „Beverly Hills, 90210” a spus că se gândește să își facă cont pe platforma pentru adulți OnlyFans. Tori Spelling a dezvăluit că aceasta ar fi un mod de a obține bani pentru a putea plăti taxele de școlarizare pentru cei cinci copii.  

Tori Spelling se gândește să se apuce de OnlyFans 

Tori Spelling ar face orice pentru a plăti școlarizarea copiilor ei. În cel mai recent episod al podcastului ei „misSPELLING”, mama a cinci copii a discutat despre costul școlarizării la colegiu, cu invitatul William Shatner și a glumit că „va trebui să își facă cont pe OnlyFans pentru a-i înscrie la colegiu”, potrivit People.

Tori Spelling este mama lui Liam Aaron McDermott în vârstă de 17 ani, Stella Doreen, în vârstă de 16 ani, Hattie Margaret, în vârstă de 12 ani, Finn Davey, în vârstă de 11 ani și Beau Dean, în vârstă de 7 ani. Copiii sunt din relația pe care a avut-o cu Dean McDermott. 

Starul din „Star Trek”, în vârstă de 93 de ani, a întrebat imediat ce este OnlyFans, ceea ce a determinat-o pe actrița din „Beverly Hills, 90210”, în vârstă de 51 de ani, să răspundă: „Cum descrii OnlyFans? Deci, OnlyFans este un site cred că, inițial, a fost despre mai multe femei în domeniu – nu lucrători sexuali – dar ceva de genul, dar acum și actrițele au cont.” Cu toate acestea, Shatner a dorit un răspuns mai definitiv din partea gazdei podcastului cu privire la site-ul de divertisment pentru adulți. 

Tori Spelling, imagini îngrijorătoare. Cum au surprins-o paparazzi la ieșirea din spitalIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Când spui ‘nu lucrători sexuali, dar ceva de genul’… Fie sunt, fie nu sunt”, a spus el. „Ori se prostituează, ori nu se prostituează. Se dau în spectacol, sunt în căutarea unei aventuri sexuale?” 

Spelling a fost de acord cu evaluarea sa, dar a precizat că OnlyFans s-a „transformat”, menționând: „Sunt comedianți și bucătari și sunt videoclipuri, iar oamenii plătesc. Este ca și cum te-ai putea abona, dar o mulțime de actrițe o fac acum, și ele arată lucruri. Deci, dacă apari în bikini sau în ceva revelator, dacă oamenii se abonează și plătesc mai mult, pot obține o poză cu tine în care ți se văd sânii.” 

„Totul se vede?” a întrebat Shatner, în timp ce Spelling a răspuns: „Dacă dorești, dacă alegi”.  

Spelling a spus că știe celebrități care fac bani din prezența pe site, inclusiv „prietena” ei Denise Richards, care și-a creat un cont în iunie 2022. Spelling a recunoscut anterior la emisiunea „Jeff Lewis Live” de la SiriusXM în ianuarie 2023 că „s-a abonat sub un nume fals” la profilul OnlyFans al lui Richards și a cheltuit 400 de dolari în doar două zile. 

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton