Homepage  / Vedete străine

Tori Spelling, în brațele altui bărbat după divorțul de Dean McDermott. Cine este noul ei iubit

Tori Spelling, în brațele altui bărbat după divorțul de Dean McDermott. Cine este noul ei iubit
8

de Roxana Mirea,

Tori Spelling încearcă să deschidă un nou capitol al vieții ei, după divorțul de Dean McDermott. Actrița din „Beverly Hills, 90210” a fost surprinsă în timp ce se săruta cu un alt bărbat. Așadar, ea încearcă să își refacă viața amoroasă și să meargă mai departe după căsnicia eșuată. Iată imaginile.

Tori Spelling, ar avea un nou iubit 

Tori Spelling merge mai departe cu viața ei amoroasă. După ce a renunțat la relația cu Dean McDermott, în iunie, Spelling a fost văzută recent petrecând timp cu un nou bărbat. 

Spelling a fost fotografiată în timp ce se îmbrățișa cu chipeșul străin. Cei doi au fost văzuți când se sărutau în timpul unei întâlniri recente în Los Angeles. Omul în cauză este Ryan Cramer, directorul executiv al agenției de publicitate Neuron Syndicate Inc. din Santa Monica. 

O sursă a declarat pentru ET: „Tori se distrează și se bucură să treacă la un nou capitol. Nu o deranjează faptul că vestea despre întâlnirile ei este publică. Și ea merge mai departe, după relația cu Dean. Lucrurile sunt încă noi cu Ryan, iar ei vorbesc și încep să se cunoască. Este un tip relaxat și asta este bine pentru Tori în acest moment. Prietenii ei sunt surprinși de recenta idilă, dar se bucură și pentru ea.” 

Dean McDermott și Tori Spelling au împreună cinci copii: Liam, în vârstă de 16 ani, Stella, în vârstă de 15 ani, Hattie, în vârstă de 12 ani, Finn, în vârstă de 11 ani, și Beau, în vârstă de 6 ani. McDermott este, de asemenea, tatăl lui Jack, în vârstă de 24 de ani, dintr-o relație anterioară.   

Între timp, McDermott nu a așteptat la fel de mult timp pentru a-și reface viața amoroasă. La începutul lunii octombrie, el a fost văzută ținându-se de mână cu Lily Calo, un senior account executive la Conscious Community Global din L.A.  

O sursă a declarat la vremea respectivă pentru ET: „Dean se întâlnește cu Lily, dar încă nu este ceva foarte serios.” 

Tori Spelling, imagini îngrijorătoare. Cum au surprins-o paparazzi la ieșirea din spitalIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Tori Spelling și Dean McDermott au divorțat după 18 ani de căsnicie 

În iunie, McDermott a distribuit o postare pe Instagram, care a fost ștearsă între timp, anunțând sfârșitul relației sale cu Spelling, cu care s-a căsătorit în 2006.

Cu mare tristețe și cu inima foarte, foarte grea, după 18 ani împreună și 5 copii extraordinari, @torispelling și cu mine am decis să mergem pe drumuri separate și să începem o nouă călătorie pe cont propriu”, se arată în declarația actorului. „Vom continua să lucrăm împreună ca părinți iubitori și să ne îndrumăm și să ne iubim copiii prin această perioadă dificilă. Vă cerem să ne respectați cu toții intimitatea în timp ce ne luăm acest timp pentru a ne înconjura familia cu dragoste și pentru a ne croi drum prin această situație. Vă mulțumim tuturor pentru sprijinul și bunătatea voastră.” 

Fosta actriță din „Beverly Hills, 90210” a făcut schimb de jurăminte cu McDermott în mai 2006. Cu mai puțin de o lună înainte de ceremonia lor privată din Fiji, Spelling a finalizat divorțul de actorul și scriitorul Charlie Shanian, după doi ani de căsnicie. La rândul său, fostul prezentator al emisiunii Chopped Canada a fost căsătorit anterior cu Mary Jo Eustace.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton