Homepage  / Vedete străine

Tori Spelling, gest neașteptat după ce Dean McDermott a anunțat că divorțează de ea, după care a șters postarea

Tori Spelling, gest neașteptat după ce Dean McDermott a anunțat că divorțează de ea, după care a șters postarea
8

de Andra Stana,

Tori Spelling nu s-a alăturat vedetelor care au sărbătorit Ziua Tatălui. Pentru actrița din „Beverly Hills 90210”, ziua de duminică a fost o zi ca oricare alta. La scurt timp după ce soțul ei, Dean McDermott, a postat și apoi a șters un anunț în care anunța divorțul lor, Spelling a ales să nu-i aducă un omagiu tatălui celor cinci copii ai ei.

Tori Spelling îl ignoră pe Dean McDermott, după ce soțul le-a anunțat divorțul

Tori Spelling, în vârstă de 50 de ani, a dispărut din lumina reflectoarelor și nici nu a postat vreun mesaj pe rețelele de socializare de când McDermott, în vârstă de 56 de ani, le-a spus urmăritorilor săi de pe Instagram că el și soția sa de peste 17 ani „au decis să meargă pe căi separate”.

Fostul prezentator „Chopped Canada” a scris postarea în care le anunța despărțirea și iminentul divorț „cu mare tristețe și cu o inimă foarte foarte grea”. McDermott a explicat că el și Spelling vor porni în călătorii „noi” și separate.

„Vom continua să lucrăm împreună ca părinți iubitori și să ne îndrumăm și să ne iubim copiii în această perioadă dificilă”, a adăugat el. McDermott și-a încheiat postarea, care a fost ștearsă între timp: „Vă rugăm să ne respectați cu toții intimitatea în timp ce ne luăm acest timp pentru a ne înconjura familia cu dragoste și pentru a ne croi drum prin această situație. Vă mulțumim tuturor pentru sprijinul și bunătatea voastră.”

Tori Spelling, gest neașteptat după ce Dean McDermott a anunțat că divorțează de ea, după care a șters postareaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Spelling nu a abordat anunțul făcut de soțul ei din ultimii aproape 20 de ani și nici nu a făcut unul propriu.

Actrița din Beverly Hills 90210 s-a măritat cu Dean McDermott în mai 2006

Spelling și McDermott – care s-au căsătorit în mai 2006 – îi au împreună pe fiii Liam, 16 ani, Finn, 10 ani, și Beau, 6 ani, precum și pe fiicele Stella, 15 ani, și Hattie, 11 ani.

De-a lungul anilor, fosta actriță din Beverly Hills, 90210 și soțul ei au respins în mod repetat zvonurile privind problemele conjugale, în ciuda dovezilor tot mai multe că o despărțire era iminentă, scrie Page Six.

Cel mai recent, zvonurile despre o separare au început să circule în martie 2021, după ce Spelling a fost văzută fără verigheta ei. Două luni mai târziu, ea a recunoscut că ea și McDermott dormeau în dormitoare separate.

„În momentul de față, copiii și câinii mei dorm în patul meu”, i-a spus ea amicului ei Jeff Lewis la emisiunea sa de radio SiriusXM în luna iunie a aceluiași an.

Tori Spelling și Dean McDermott s-au cunoscut în 2005, când fiecare dintre ei era căsătorit cu altcineva. La mai puțin de o lună după ce Spelling a finalizat divorțul de Charlie Shanian, ea și McDermott au spus „Da”.

McDermott a recunoscut că și-a înșelat soția la sfârșitul anului 2013 și apoi s-a internat la dezintoxicare pentru dependență sexuală la începutul anului 2014.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton