; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Topul „pătrăţelelor” din showbiz-ul autohton

16 July 2010

Sunt tineri, sunt frumoşi, se bucură de succes în carieră şi nu uită să treacă pe la sală şi să ducă o viaţă activă, spre deosebire de majoritatea bărbaţilor români.

Un corp bine lucrat sau care pur şi simplu vădeşte o preocupare pentru aspect şi un stil de viaţă activ este, în cazul unui român, un prim pas spre faimă, dacă îşi doreşte aşa ceva, deoarece preferinţa majorităţii masculine pentru bere şi/sau săptămâni în şir de jocuri multi-player în întuneric face ca puţinii posesori ai unui fizic atletic să se remarce urgent pe radarul populaţiei feminine.
.

Cei mai mulţi sunt membri în cluburi sportive şi practică un sport de performanţă, iar câţiva dintre ei sunt celebri şi ne încântă privirile atunci când apar pe micile şi marile ecrane.

Alex Velea ni s-a dezvăluit treptat. De când a trecut la ritmuri mai fierbinţi, videclipurile au început să  fie şi ele mai îndrăzneţe, iar vestimentaţia lui Alex a devenit mai sumară în unele scene.

Connect-R obişnuia să apară în videoclipurile altor artişti, ca invitat. Acum are o carieră solo şi se vede că îşi doreşte o experienţă completă: muzică, dans, dar şi un fizic sculptat caresă completeze un look pe care Connect-R şi l-a însuşit în timp.

Cabral este şi actor, şi prezentator tv, dar şi instructor de arte marţiale… iar statura lui impunătoare este dovada anilor de antrenamente.. În rolul comisarului Bălan din serialul românesc Băieţi buni', Cabral şi-a extins numărul admiratoarelor, iar bărbaţii amatori de filme de acţiune l-au putut urmări recent într-un film de gen alături de nimeni alta decât celebra Pink!

Cătălin Moroşanu, zis şi Moartea din Carpaţi', este luptător de K1 şi câştigătorul celei mai recente ediţii a Dansez pentru tine'. Condiţia lui fizică excelentă şi determinarea sa de a învinge, necesare în ringul de K1, l-au ajutat să câştige şi competiţia de pe ringul de dans. Pe parcursul antrenamentelor şi evoluţiilor din emisiune, publicul feminin s-a putut delecta cu priveliştea constituţiei sale impresionante, dar deloc greoaie.

Mircea Badea nu se afişează prea des îmbrăcat în altceva decât în costum, dar cine îşi mai aminteşte pictorialul lui realizat de o revistă românească acum câţiva ani (un pictorial incendiar pentru anii aceia, realizat la o fermă cu cai) ştie că Mircea nu glumeşte când spune că are în spate ani şi ani de karate şi că vedeta tv se poate ţine de cuvânt, la o adică, atunci când promite cuiva o bătaie.

Smiley este un dansator nemaipomenit şi de ceva vreme este şi cântăreţ solo şi compozitor. Iniţial l-am cunoscut ca membru al trupei Simplu', în care flexibilitatea şi agilitatea erau esenţiale, break-dance-ul fiind extrem de solicitant din punct de vedere al coordonării, elasticităţii articulaţiilor şi chiar greutăţii corporale. Invitaţi la un talk-show în anii de debut, cei de la Simplu au dezvăluit în ce constă un antrenament în cazul lor, iar dacă ne gândim la acest fapt, devine clar ce l-a ajutat pe Smiley să ajungă la silueta de acum.

Ar fi nemaipomenit dacă toţi românii ar redescoperi activitatea fizică, iar burta şi chelia şi-ar pierde statutul de uniformă a majorităţii românilor.

Articol preluat de pe www.unica.ro

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare