; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Top-modelul Sabina Săndică redefineşte rolul mamei vitrege, la “Iubiri secrete”

14 September 2012

Născută în zodia Capricornului, pe 17 ianuarie 1991, gălăţeanca Sabina Săndică este noua apariţie de la “Iubiri secrete”, prima reality-telenovelă din România.

Sabina va interpreta rolul Roxanei Voicu, o tânără sensibilă şi generoasă, nevoită să intre într-un mariaj cu unul dintre cei mai temuţi interlopi. Pe parcursul noului sezon “Iubiri secrete”, telespectatorii vor fi martorii frământărilor Roxanei, care va încerca din răsputeri să-si respecte principiile de viaţă în faţa unui soţ implicat în afaceri ilegale.

Actriţa de numai 21 de ani a acceptat provocarea de a face parte din distribuţia acestei producţii TV, spunând că visa încă din copilărie să poată împărtăşi publicului sentimente şi situaţii de viaţă care se regăsesc probabil în existenţa fiecărui telespectator.

În prezent studentă a Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Internaţionale, Sabina a urmat cursuri de canto, actorie, dans modern şi modeling, având în palmares 20 de titluri obţinute la concursuri de frumuseţe. A defilat pentru companii celebre, remarcându-se ca model atât în Europa, cât şi în Asia.

Pe Sabina Săndică o puteţi urmări în noul sezon Iubiri secrete', din 17 septembrie, la ora 19.30, numai la Prima TV.

top-modelul-sabina-sndic-redefinete-rolul-mamei-vitrege-la-iubiri-secrete

Picture 1 of 2

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare