; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Echipa top gear

E oficial! „Top Gear” rămâne fără Jeremy Clarkson

25 March 2015

Postul BBC a luat o hotărâre în ceea ce privește soarta emisiunii „Top Gear'. Deși aproape 900.000 de fani și-au arătat susținerea pentru revenirea lui Jeremy Clarkson, se pare că oficialii BBC își doresc altceva.

echipa top gear

UPDATE: Într-un comunicat oficial de astăzi, directorul general BBC, Tony Hall, vorbeşte despre faptul că: “a fost depăşită o limită… Nu se poate să existe o regulă pentru unii şi altă regulă pentru alţii”, anunţă Radio Times. Potrivit aceleiaşi surse, anunţul începe astfel:

“Cu mare regret trebuie să anunţ că astăzi i-am spus lui Jeremy Clarkson că BBC nu îi va înnoi contractul”.

 

The Telegraph a scris că Jeremy Clarkson va fi demis astăzi din funcţie.

Nu se știe dacă James May și Richard Hammond vor mai face parte din echipa emisiunii, scrie mirror.co.uk. Se zvonește însă că se vrea formarea unei echipe noi, din care ar putea face parte Chris Evans.

Emisiunea „Top Gear' a fost suspendată temporar în Marea Britanie din cauza prezentatorul Jeremy Clarkson (54 de ani), care este acuzat că a lovit un producător la filmări.

„Top Gear' este una dintre cele mai urmărite emisiuni din Marea Britanie, fiind foarte populară și pe plan internațional, iar BBC pierde bani prin decizia de a întrerupe emisia.

Incidentul dintre Jeremy Clarkson și producătorul Oisin Tymon a avut loc la începutul lunii martie, într-un hotel din nord-estul Angliei. Prezentatorul și-ar fi ieșit din fire după ce i s-a spus că nu mai este mâncare la capătul unei zile de filmări.

La rândul lui, Jeremy Clarkson le-a spus prietenilor că doar l-a bruscat pe producător, fără să-l lovească.

Clarkson + Netflix?

Jeremy Clarkson ar vrea, spun surse citate de mirror.co.uk, să semneze un contract cu Netflix. El ar urma să prezinte o emisiune online.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare