Homepage  / Netflix

Top 10 cele mai populare seriale Netflix. Producția care domină clasamentul, cu trei sezoane incluse

Top 10 cele mai populare seriale Netflix. Producția care domină clasamentul, cu trei sezoane incluse

de Roxana Mirea,

Netflix a publicat statisticile pentru cele mai urmărite seriale de pe platformă. Cu toate acestea, unul dintre seriale apare de trei ori, cu toate sezoanele incluse în acest top zece. Iată care sunt cele mai populare 10 seriale Netflix din toate timpurile. 

Top 10 cele mai populare seriale Netflix 

Bridgerton, sezonul 2 – locul 10

Cel de-al doilea sezon al serialului s-a concentrat pe povestea dintre Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey) și Kate Sharma (Simone Ashley), în ciuda faptului că el trebuia inițial să se căsătorească cu sora ei. 

Stranger Things, sezonul 3 – locul 9

Serialul științifico-fantastic cu acțiunea plasată în orașul fictiv Hawkins, în anii 1980, este extrem de popular în rândul fanilor. Sezonul 3 din „Stranger Things” a fost lansat pe Netflix pe 4 iulie 2019 și a continuat povestea captivantă a copiilor din Hawkins, Indiana, în timp ce se confruntă cu noi amenințări și provocări personale. Acțiunea are loc în vara anului 1985, iar elementele centrale ale sezonului includ deschiderea noului centru comercial Starcourt, o amenințare din partea rușilor și revenirea terifiantă a Mind Flayer-ului. 

Fool Me Once – locul 8

Această adaptare a romanului cu același nume al lui Harlan Coben a captivat telespectatorii. Michelle Keegan joacă rolul Mayei Stern, un fost soldat. Soțul lui Stern, Joe (Richard Armitage), a fost ucis, dar apoi ea îl vede pe camera bonei. Acest thriller are atât de multe răsturnări de situație, încât nu este de mirare că oamenii au fost captivați, potrivit express.co.uk.

The Night Agent – locul 7

Creat de Shawn Ryan, The Night Agent este un thriller de acțiune cu Gabriel Basso în rolul lui Peter Sutherland, un agent FBI care lucrează la Casa Albă. La început, slujba sa este destul de banală, el urmărind un telefon care pare să nu sune niciodată, dar când sună nimic nu mai este plictisitor. Fanii vor fi încântați să afle că Netflix a anunțat că sezonul doi va fi disponibil pentru streaming în iarna anului 2025.

Bridgerton, sezonul 3 – locul 6

Cel de-al treilea sezon din „Bridgerton” se află pe listă. Sezonul trei a spus povestea cuplului Penelope și Colin. Nicola Coughlan joacă alături de Luke Newton. Netflix a distribuit recent pe social media un teaser pentru cel de-al patrulea sezon din „Bridgerton”, dezvăluind că următorul sezon se va concentra pe povestea de dragoste a lui Benedict Bridgerton și Sophie Baek. Luke Thompson reia rolul lui Benedict, în timp ce Yerin Ha își face debutul în „Bridgerton”. 

The Queen’s Gambit – locul 5

Pentru The Guardian, Lucy Mangan a declarat că „The Queen’s Gambit” a fost „cel mai bun serial al anului, de departe” în 2020. Serialul urmărește viața orfanei și jucătoarei de șah, Beth Harmon. Mini-serialul în care joacă Anya Taylor-Joy, a câștigat unsprezece premii Emmy și două Globuri de Aur. 

Bridgerton, sezonul 1 – locul 4

Toate cele trei sezoane din Bridgerton de până acum au ajuns pe lista celor mai vizionate seriale. Primul sezon obținea cea mai înaltă poziție cu 13.300.300 de vizionări. Primul sezon a prezentat povestea lui Daphne (Phoebe Dynevor), fiica cea mare a familiei Bridgerton, care s-a îndrăgostit de ducele de Hastings (Regé-Jean Page), un burlac convins. 

Monster: The Jeffrey Dahmer Story – locul 3

Primul sezon al serialului creat de Ryan Murphy, „Monster”, se concentrează pe relatarea biografică a celebrului criminal în serie Jeffrey Dahmer. Evan Peters joacă rolul lui Dahmer. Acesta este, fără îndoială, cel mai controversat titlu de pe listă, cu multe dezbateri privind glamourizarea crimelor. Cu toate acestea, fanii crimelor adevărate, au urmărit cu interes serialul.  

Stranger Things, sezonul 4 – locul 2

Ultimul sezon din Stranger Things este cel mai vizionat de până acum. Sezonul urmărește cum Eddie Munson (Joseph Quinn) este acuzat de o crimă; cu toate acestea, gașca obișnuită descoperă că aceste crime au fost comise de un personaj negativ Vecna, lăsând-o pe Max (Sadie Sink) în pericol iminent. Conform programului, filmările pentru următorul sezon s-au încheiat și este posibil ca acesta să aibă premiera în primăvara și vara anului 2025.  

Wednesday – locul 1

Sezonul 1 a fost pe primul loc, cu un număr incredibil de 252.100.000 de vzionări. Serialul o are ca protagonistă pe Jenna Ortega, în rolul lui Wednesday Addams, într-o adaptare a îndrăgitei familii Addams. Serialul de succes o are în distribuție și pe Christina Ricci, care a jucat anterior rolul lui Wednesday Addams. Milioanele de fani așteaptă cu nerăbdare lansarea celui de-al doilea sezon din „Wednesday”, care a fost anunțată pentru 2025. 

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton