; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Top 10_ Cei mai hot actori coreeni și scenele lor fierbinți

Top 10: Cei mai hot actori coreeni și scenele lor fierbinți

17 July 2021

Site-ul de limbă engleză Soompi, care oferă o acoperire a culturii pop coreene pentru restul lumii, a realizat un top al actorilor coreeni care sunt considerați „maeștri ai sărutului'. Clasamentul nu este într-o ordine anume, fiecare cititor (sau cititoare) putându-și alege favoriții.

Cei care urmăresc serialele coreene știu deja că acestea nu prea debordează de scene fierbinți și multe producții se opresc la un simpluț ținut de mână și câteva zâmbete naive, dar există totuși și regizori, scenariști și actori care merg mai departe de atât. Vedeți mai jos un top al celor mai buni actori coreeni când vine vorba despre scenele care implică un sărut.

 

  1. Yoo Yeon Seok

 


 

La 37 de ani de ani, Yoo Yeon Seok este cunoscut în industria coreeană de entertainment drept „the kiss master'. Când a fost întrebat care este secretul lui, actorul a explicat că, înainte de scenele fiebinți, bea un pahar de vin împreună cu actrița cu care urmează să filmeze pentru a mai relaxa situația care-i inconfortabilă pentru amândoi.

Una dintre scenele celebre cu Seo Hyun Jin e cea din „Dr. Romantic':


 

  1. Ha Seok Jin

 


 

Un alt guru al scenelor hot este Ha Seok Jin (39 de ani). Când a fost întrebat cun reușește să creeze niște scene atâe de perfecte, a spus că-i place să-și folosească mâinile foarte mult, că faptul că ține capul și fața partenerei face ca scena să pară mult mai pasională. Ceva dreptate are pentru că scenele din producții ca „Drinking Solo', „1% of Something' sau „Radiant Office' au rămas în inimile spectatorilor. 

Puteți vedea aici una din scenele din „1% of Something':


 

  1. Gong Yoo

 


 

Gong Yoo (42 de ani) este unul dintre „veteranii' industriei coreeane de entertainment și a avut ocazia să joace împreună cu un număr impresionante de actrițe. În cei 20 de ani de carieră și-a rafinat atât de mult interpretarea încât a reușit o întreagă serie de scene memorabile.

Una din cele mai apreciate scene e cea din clasicul „Coffee Prince':


 

  1. Ji Chang Wook

 


 

Nu vă lăsați înșelați de aerul lui nevinovat! Ji Chang Wook (34 de ani) este unul dintre actorii coreeni cu cele mai multe scene fierbinți și cele mai pasionale. S-ar putea face lejer un top numai din scenele lui, dacă ar fi să ne amintim numai de „Healer' sau „Melting Me Softly'.

Și dacă tot am pomenit de „Melting Me Softly', iată și dovada:


 

  1. Sung Joon

 


 

Chiar dacă Sung Joon (31 de ani) nu are foarte multe seriale la activ, este foarte greu să fie lăsat în afara topului best kissers. Talentul lui este să creeze scene pline de tandrețe și de emoții, făcându-le astfel memorabile.

Una dintre acestea este cea din „I Need Romance 3':

 


 

  1. Lee Jong Suk

 


 

Și în cazul lui Lee Jong Suk (31 de ani), fanii deja nu mai pot ține evidența scenelor fierbinți în care a jucat, atât de multe are. De la faimoasa scenă din „Pinocchio' până la „I Hear Your Voice', „W', „While You Were Sleeping' sau „Romance Is a Bonus Book', toate interpretările lui au emoționat spectatorii.

Puteți vedea aici sărutul cu cătușe din „W':


 

  1. Hyun Bin

 


 

Hyun Bin (38 de ani) este și el unul dintre actorii care nu poate fi lăsat pe dinafară când vine vorba despre un top al scenelor hot. Prima sa scenă memorabilă a fost cea din „My Lovely Sam Soon', dar apoi s-au adăugat cele din „Secret Garden', „Memories of the Alhambra' sau din recentul serial „Crash Landing On You'.

Vedeți aici cum s-a descurcat în „Crash Landing On You':


 

  1. Yeon Woo Jin

 


 

Yeon Woo (37 de ani) a jucat în multe seriale și a strâns multe scene pasionale, cum ar fi cele din: „My Shy Boss', „When a Man Falls in Love', „Marriage Not Dating', „Queen for Seven Days' sau „I Wanna Hear Your Song'. Intensitatea și pasiunea cu care le interpretează le-a făcut memorabile.

Puteți vedea aici sărutul din „My Shy Boss':


 

  1. Lee Jin Wook

 


 

Unele dintre cele mai memorabile scene ale lui Lee Jin Wook (39 de ani) sunt cele din „I Need Romance 2' sau „Nine: 9 Times Time Travel'. Multe dintre partenerele sale au menționat în interiuri cât de sensibile și emoționante au fost scenele jucate alături de el. Lucru care probabil a ajutat.

Pentru exemplificare, aveți aici un montaj cu scenele din „Nine: 9 Times Time Travel':


 

  1. Park Seo Joon

 


 

Și… maestrul absolut al sărutului Made in Korea, doamnelor și domnilor: Park Seo Joon (32 de ani). Scena din serialul „Whats Wrong With Secretary Kim' a strâns peste 300 de milioane de vizualizări. Și nu există vreo scenă fierbinte cu el care să nu fie memorabilă. Adică… dacă-i vorba de Park Seo Joon, nimeni nu va fi dezamăgit.

Aveți aici primul sărut din „Whats Wrong With Secretary Kim':


 

Pentru cei nemulțumiți de topul realizat de Soompi, aveți mai jos o selecție făcută de Netflix Philippines. Enjoy!


 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare