Homepage  / Cinema / Vedete străine

Tony Shalhoub redevine Monk. Au apărut primele imagini din filmul „Mr. Monk’s Last Case: A Monk Movie”

Tony Shalhoub redevine Monk. Au apărut primele imagini din filmul „Mr. Monk’s Last Case: A Monk Movie”
6

de Andreea Hentea,

Primele imagini din filmul „Mr. Monk’s Last Case: A Monk Movie” ne arată că mai avem puțin de așteptat până la reîntâlnirea cu îndrăgitul Monk, strălucitul detectiv plin de ticuri și obsesii jucat de Tony Shalhoub. Când vom vedea filmul, care e noua poveste și cine va reveni din distribuția originală.

Publicate recent, imaginile în premieră din filmul „Mr. Monk’s Last Case: A Monk Movie” (2023) ne dau câteva detalii despre întoarcerea pe ecrane a îndrăgitului Adrian Monk (Tony Shalhoub), dar și a altor membri ai distribuției originale, alături de câteva figuri noi, precum Caitlin McGee și James Purefoy, relatează screenrant.com.

Noua poveste este plasată, se pare, în prezent și încorporează diverse întâmplări legate de COVID, ceea ce amplifică semnificativ provocările ivite în fața unui personaj cu tulburare obsesiv compulsivă ca Monk.

Tony ShalhoubIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Difuzat în Statele Unite timp de opt sezoane, între 2002 și 2009, serialul „Monk”, recompensat de-a lungul timpului cu opt premii Emmy, spunea povestea fostului detectiv Adrian Monk, devenit consultant privat în Poliție. Dotat cu o minte sclipitoare, acesta avea de luptat cu o severă tulburare obsesiv-compulsivă (TOC). De-a lungul timpului, „Monk” a fost apreciat de critici atât pentru umorul său, cât și pentru reprezentarea expresivă a ticurilor și fobiilor rezervate persoanelor care suferă de o asemenea tulburare.

Cine revine și cine debutează lângă Monk

Primele imagini făcute publice de studiourile Universal ni-i arată, alături de Tony Shalhoub, pe câțiva dintre vechii membri ai distribuției: Ted Levine, Traylor Howard, Jason Gray-Stanford, Melora Hardin și Hector Elizondo. Filmul va avea și personaje noi, jucate de Caitlin McGee și James Purefoy. Creat, la fel ca serialul original, de Andy Breckman (care este și producător executiv, alături de David Hoberman și de Tony Shalhoub), lungmetrajul „Mr. Monk’s Last Case: A Monk Movie” va fi lansat pe platforma Peacock pe 8 decembrie.

Super-măsuri antivirus

Deocamdată nu se cunosc alte detalii despre viitorul film, dar actorul principal, Tony Shalhoub, a spus că acesta va avea loc în zilele noastre, unde Monk a fost „lovit din plin de pandemie”. El nu a oferit alte detalii despre noul film, dar a apreciat că „este o poveste cu adevărat interesantă”.

Fotografiile făcute publice îl înfățișează pe Monk așezat la masă în bucătărie, într-un costum galben etanș (așa cum sunt înfățișați în filme epidemiologii care manipulează viruși precum Ebola), sorbind precaut prin pai dintr-un pahar gradat și acoperit.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton