; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Toni Ionescu

Toni Ionescu, alias Mârlanu’, vine la “Cireaşa de pe tort”

14 April 2014

Mârlanu' găteşte la Cireaşa de pe tort'! Invitaţii săi vor fi Roxana Ciuhulescu, Morris, Alexandra Ungureanu şi Dan Helciug. Şi cum motto-ul lui Toni este simplu, dar de efect', meniul serii constă în ciorbă de zarzavat, clasica tocăniţă de vită şi cremă de zahăr ars.

Toni Ionescu

Când vine vorba de regimul alimentar, Toni recunoaşte că, pofticios fiind, dieta' lui se bazează pe un principiu simplu şi nesănătos, şi anume Crapă în tine cât poţi!'.

Am ţinut cândva nişte diete în urma cărora am slăbit foarte mult şi m-am îngrăşat şi mai mult. Într-un târziu, am aflat secretul, şi vi-l spun şi vouă: trebuie să mănânci puţin şi des', spune Trăsnitul'.

În ceea ce priveşte mâncarea preferată, Mârlanu' nu face mofturi şi nu are preferinţe. Cel mai mult îmi place ORICE, iar alimentul de la care mă abţin în totalitate este îngheţata'.

Cât despre abilităţile culinare, Toni se laudă cu un talent pe măsura apetitului său. Despre gătit pot spune că mă pricep să fac aproape orice fel de mâncare. Cine nu a trecut prin bucătărie (şi aici mă refer la gătit), a trăit degeaba!'.

Pe Toni Ionescu îl puteţi vedea la Cireaşa de pe tort' pe 14 aprilie, la ora 17.00, şi în fiecare zi de luni până vineri, de la ora 20.00, la Trăsniţii', la Prima TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare