; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Toni Grecu, Jojo și Mihai Bobonete fac show la SRC

29 February 2012

Membrii „Serviciului Român de Comedie' sunt pregătiți pentru noul sezon de comedie. Show-ul începe miercuri, pe 29 februarie, când Toni Grecu și asistenta sa, Gina (Jojo), vor aduce noutăți din „Clanul Lupilor', vor arăta aventurile din viața Supraviețuitorului. În prim-plan vor fi și o pleiadă de anti-talente, un nou premier și mulți alți invitați surpriză.

Cătălin Neamțu preia ștafeta de la Claudiu Maier pentru a deveni premierul de la SRC. Neamțu îl va parodia de acum în scenete pe actualul premier al României, Mihai Răzvan Ungureanu.

„Suntem pe fază', a spus Toni Grecu, „nimic nu ne scapă. Vă anunț oficial că avem premier nou și la SRC, în persoana colegului Cătălin Neamțu. S-a tuns după modelul original, este la cură de slăbire pentru a scăpa de vreo cinci kilograme și acum se chinuie să poarte și ochelari de vedere cu dioptrii mari, ca să fie cât mai veridic', a mai spus Grecu.

Jojo va cânta „Ai si eu te pego' în „Clanul Lupilor'

Madam Marga (alias Jojo) va fi mai în formă ca niciodată în seria „Clanul Lupilor'.

„Continuăm povestea de unde am lăsat-o sezonul trecut. Titel (Mihai Bobonete) vrea să scape cu orice preț de madam Marga (Jojo), care nu se lasă, mai ales că i-a luat 15.000 de euro din economiile personale și nu știe cum să îi recupereze. Va fi un sezon plin de întâmplări demne de un film de aventură, în care va apărea și un personaj nou, interpretat de Sergiu Costache', a spus șeful de la SRC.

Invitatul serii e Maximilian

„Chiar din prima ediție începe un nou sezon al rubricii „Românii n-au talent'. Facem acest lucru ca să nu existe discriminare. (…) Concurenții acestei ediții vor fi Fuego, care va cânta în premieră „Despodobește, mamă, bradul', un hingher din Giurgiu care va lătra și un țăran din Răsculata care va cânta varianta proprie a cântecului Sophie' ('Sofisticată, mă') alături de Maximilian', a mai spus Toni Grecu.

c1k1972

Picture 1 of 4

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare