; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Toni Grecu, Dan Negru (2)

Toni Grecu îndeplineşte visurile copiilor în platoul „Next Star”

08 May 2014

Toni Grecu a venit în platoul „Next Star' în ediţia ce va putea fi urmărită astăzi, de la 20:30, la Antena 1, şi a ajutat un copil să-şi îndeplinească visul, cei doi având în comun aceeaşi pasiune, dragostea pentru teatru.

Toni Grecu, Dan Negru (1)

Alex este unul dintre puştii care au demonstrat că pasiunile nu se nasc doar în oraşele mari şi că pot învinge orice bariere, dovadă fiind faptul că el împreună cu alţi copii şi-a făcut o trupă mică de teatru la Casa de Cultură din oraşul în care locuiesc, Turceni. Ei sunt susţinuţi de către părinţii lor care le confecţionează decorurile.

„Este impresionant faptul că aceşti copii sunt încurajaţi de părinţii lor care se implică atât de mult şi le fac decorurile după posibilităţile lor', mărturiseşte Connect-R.

Toni Grecu, Dan Negru (2)

Înainte să-şi înceapă numărul artistic, puştiul a fost surprins de vizita unui mare actor şi realizator tv, Toni Grecu, care i-a făcut prichindelului o ofertă de nerefuzat: l-a invitat în culisele emisiunii pe care o realizează, Happy Show, alături de colegii de la Serviciul Român de Comedie, moment de mare bucurie pentru Alex.

În realitate, puştiul nu şi-a închipui că Toni i-a pregătit, de fapt, o surpriză şi mai mare, în urma căruia concurentul a izbucnit în lacrimi de fericire. Despre ce este vorba, veţi afla doar urmărind „Next Star' în această seară, de la 20:30, la Antena 1.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare