Homepage  / Vedete străine

Tommy Lee Jones și Jenna Ortega, moment neașteptat pe covorul roșu. Ce a întrebat-o pe actrița din „Wednesday”

Tommy Lee Jones și Jenna Ortega, moment neașteptat pe covorul roșu. Ce a întrebat-o pe actrița din „Wednesday”

de Andreea Hentea,

Recent, Tommy Lee Jones și Jenna Ortega au participat la premiera noului lor film, „Finestkind” (2023). Puțin confuz, veteranul actor a întrebat-o pe tânăra sa colegă de platou dacă „au filmat vreo scenă împreună”.

Tommy Lee Jones a întrebat-o pe Jenna Ortega dacă au filmat vreodată împreună

Tommy Lee Jones și Jenna Ortega au trecut printr-un moment mai puțin obișnuit în timpul premierei noului lor film, thrillerul „Finestkind”. Tommy Lee Jones (77 de ani) a părut că nu-și amintește că Jenna Ortega (21 de ani) a jucat în film alături de el, scrie nypost.com.

„Am avut vreo scenă împreună?”, a fost auzit întrebând celebrul actor, în timp ce poza pentru fotografi. Jenna Ortega a răspuns politicos: „Da, avem una”. „Ai văzut filmul?”, a replicat Tommy Lee Jones, după care Jenna Ortega a clătinat din cap și amândoi au izbucnit în râs.

Filmul „Finestkind”, lansat de Paramount+ pe 15 decembrie, urmărește povestea a doi frați înstrăinați care încheie o înțelegere cu un mafiot din Boston, dar și a tatălui băieților și a unei tinere misterioase, ale căror destine se împletesc cu ale celor doi frați. Alături de Tommy Lee Jones și Jenna Ortega, din distribuție mai fac parte Ben Foster, Toby Wallace, Ismael Cruz Cordova și Tim Daly.

După inofensiva confuzie a celebrului actor cu nouăzeci de filme la activ, printre care „Men in Black”, „Evadatul” și „Născuți asasini”, au existat utilizatori care s-au repezit să comenteze pe rețelele de socializare, asemănându-l cu agentul K, personajul său din „Men in Black”, care ștergea memoria anumitor persoane cu ajutorul unui dispozitiv sofisticat.

Pe experimentatul Tommy Lee Jones l-am văzut recent în excelentul film „Înmormântarea” / „The Burial” (2023), lansat în octombrie de platforma Prime Video, în care a jucat alături de Jamie Foxx. Pornind de la un proces dificil și de la o serie de date aparent reci și seci, filmul dezvoltă câteva personaje vii și expresive, o istorie de familie capabilă să ne câștige rapid de partea sa și, mai ales, o întreagă istorie a discriminărilor de toate felurile – de rasă, de gen, de vârstă – și, totodată, a lăcomiei corporatiste.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton