Homepage  / Vedete străine

Tom Holland are planuri mari pentru viitor și este gata de „următorul capitol” din viața lui. „Mi-am luat o greutate uriașă de pe umeri”

Tom Holland are planuri mari pentru viitor și este gata de „următorul capitol” din viața lui. „Mi-am luat o greutate uriașă de pe umeri”
12

de Roxana Mirea,

Tom Holland a fost prezent la gala Critics Choice Awards 2024, unde a pășit pe covorul roșu de unul singur. Actorul a vorbit despre planurile sale de viitor și este pregătit pentru „următorul capitol” din viața lui. 

Tom Holland are planuri mari pentru viitor  

Tom Holland așteaptă cu nerăbdare viitorul – oricare ar fi acesta. Starul din „The Crowded Room” a pășit pe covorul roșu la gala Critics Choice Awards 2024 de la Barker Hangar din Santa Monica, California, duminică, și a vorbit, într-un interviu pentru ET, despre următorii pași pe care îi va face la Hollywood. 

Este cu siguranță următorul capitol, [și] cred că începutul carierei mele se apropie de final, ajungând la următorul pas”, a declarat Holland. „Sunt foarte entuziasmat.”  

Starul în vârstă de 27 de ani a declarat că se simte „foarte motivat din punct de vedere creativ să facă lucruri noi și să se forțeze în moduri în care nu credea că poate.” 

Tom Holland spune că există „câteva lucruri pe care le are în plan”, dar nu este încă pregătit să ne spună despre ce proiecte este vorba. Cu toate acestea, actorul a subliniat că, pe măsură ce intră în această nouă etapă, „mă simt foarte sigur și fericit și mă bucur de viață.” 

Tom Holland are planuri mari pentru viitor  Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Tom Holland a mers fără Zendaya la Critics Choice Awards 2024 

Apariția lui la Critics Choice Awards 2024 vine la doar câteva zile după ce Holland a respins zvonurile potrivit cărora el și iubita sa Zendaya s-ar fi despărțit. El a declarat recent unui reporter TMZ că speculațiile nu sunt „absolut deloc” adevărate.   

Duminică, Holland a participat la Critics Choice Awards împreună cu fratele său și a pășit singur pe covorul roșu. Cu toate acestea, el părea deosebit de încântat să se afle la ceremonia de premiere, unde a fost nominalizat la categoria „Cel mai bun actor într-o miniserie sau film realizat pentru televiziune” pentru rolul său din „The Crowded Room”.   

Trebuie să fiu sincer, mă simt extraordinar”, a spus Holland despre nominalizare. „Știți, întotdeauna ne străduim să obținem recunoaștere din partea profesioniștilor din industrie și mă simt ca și cum mi-am luat o greutate uriașă de pe umeri prin faptul că sunt aici în această seară.” 

„A trecut mai bine de un deceniu de când am fost la această gală, așa că sunt foarte încântat să mă întorc și încântat să reprezint The Crowded Room”, a mai completat Tom Holland.

Sursa Foto: Profimedia, Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton