Homepage  / Vedete străine

Tom Holland, noi detalii despre relația pe care o are cu Tobey Maguire și Andrew Garfield. Cum se numește grupul lor

Tom Holland, noi detalii despre relația pe care o are cu Tobey Maguire și Andrew Garfield. Cum se numește grupul lor
8

de Roxana Mirea,

Tom Holland, Tobey Maguire și Andrew Garfield continuă să țină legătura, după ce toți trei l-au interpretat pe Peter Parker/Spider-Man, eroul Marvel. Fanii nu au cum să uite modul în care s-au reunit în „Spider-Man: No Way Home” din 2021. Recent, Tom Holland a oferit o serie de detalii despre grupul lor.

Cum se numește grupul lui Tom Holland, Tobey Maguire și Andrew Garfield

Tom Holland, Tobey Maguire și Andrew Garfield l-au interpretat pe Peter Parker/Spider-Man, eroul Marvel, în ultimii peste 20 de ani – mai întâi Maguire, în vârstă de 47 de ani, apoi Garfield, în vârstă de 39 de ani, și acum Holland, în vârstă de 27 de ani.

De asemenea, au reunit în mod faimos toți cei trei Spider-Men în „Spider-Man: No Way Home” din 2021 – și, după cum a declarat Holland pentru The Hollywood Reporter într-un interviu recent, nici astăzi nu sunt departe unul de celălalt, potrivit People.

Avem un grup grozav și mai stăm de vorbă din când în când. Se numește ‘The Spider-Boys’”, a declarat actorul din „Crowded Room”.

Reunirea pentru filmul „No Way Home” a fost o experiență „minunată”, a declarat Tom Holland pentru THR, explicând: „Eu, Andrew, Tobey – avem această legătură uimitoare ca trei oameni care au trecut prin ceva atât de unic încât suntem ca niște frați.”

Los actores Emma Stone y Andrew Garfield en fotograf’as promocionales de la pel’cula „The Amazing Spiderman”, que ser‡ estrenada mundialmente en Julio de 2012.Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

În ceea ce privește ultima conversație pe care trio-ul a avut-o pe chat-ul de grup, Holland și-a amintit: „Făceam un eveniment caritabil în Londra pentru Brothers Trust și i-am întrebat dacă ar fi atât de amabili să semneze un poster pe care să-l licitez. Evident, au fost fericiți să îmi facă pe plac.”

Înainte de a face echipă cu Maguire și Holland în „No Way Home”, Garfield a jucat rolul lui Peter Parker/Spider-Man în filmele „Amazing Spider-Man” de la Sony, lansate în 2012 și 2014. Predecesorul său, Maguire, l-a interpretat pe Spider-Man în trei filme de sine stătătoare, începând cu „Spider-Man” din 2002 și terminând cu „Spider-Man 3” din 2007. Între timp, Holland a interpretat personajul în mai multe filme din Universul Cinematografic Marvel, începând cu „Captain America: Civil War” (2016), inclusiv cele trei filme independente lansate în 2017, 2019 și 2021.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton