Homepage  / Cinema

Tom Holland a citit deja scenariul filmului „Spider-Man 4”. Ce spune despre întoarcerea în rolul lui Peter Parker

Tom Holland a citit deja scenariul filmului „Spider-Man 4”. Ce spune despre întoarcerea în rolul lui Peter Parker
9

de Andreea Hentea,

Tom Holland a povestit recent ce părere are despre scenariul filmului „Spider-Man 4”, pe care l-a citit recent împreună cu Zendaya, ce l-a entuziasmat și în ce fel se simte dator față de Omul-Păianjen.

Ce spune Tom Holland despre „Spider-Man 4”

Tom Holland l-a interpretat deja pe Peter Parker / Omul-Păianjen în cele trei noi filme din franciza „Omul-Păianjen” – „Omul-Păianjen: Întoarcerea acasă” / „Spider-Man: Homecoming” (2017), „Omul-Păianjen: Departe de casă” / „Spider-Man: Far From Home” (2019) și „Omul-Păianjen: Niciun drum spre casă” / „Spider-Man: No Way Home” (2021) -, alături de Zendaya, care a jucat-o pe partenera lui, MJ, dar și în alte filme plasate în universul Marvel, precum „Căpitanul America: Război civil” / „Captain America: Civil War” (2016), „Răzbunătorii: Războiul infinitului” / Avengers: Infinity War” (2018) și „Răzbunătorii: Sfârșitul jocului” / „Avengers: Endgame” (2019).

Recent, actorul în vârstă de 28 de ani a dezvăluit, încântat, că în urmă cu câteva săptămâni a citit scenariul filmului „Spider-Man 4”, într-o versiune nefinalizată încă, împreună cu Zendaya, partenera lui de film, care este și iubita lui, scrie hollywoodreporter.com. Tom Holland a declarat pentru podcastul Rich Roll că „în acest stadiu încă mai trebuie lucrat la el, dar că scenariștii fac o treabă grozavă”.

Luna trecută, același site relata, în exclusivitate, că Destin Daniel Cretton („Shang-Chi și legenda celor zece inele”) se află în discuții pentru a regiza cea de-a patra parte a francizei „Omul-Păianjen”, preluând ștafeta de la regizorul Jon Watts, care a semnat cele trei filme anterioare.

Spider-Man: HomecomingIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Viitorul film sună bine

„Unul dintre lucrurile de care trebuie să ții cont când e vorba despre producțiile Marvel este că filmul tău este doar o mică roată dințată într-o mașinărie imensă, iar mașinăria aia trebuie să continue să funcționeze. Trebuie să te asiguri că te încadrezi exact în cronologie, la momentul potrivit, pentru a contribui la imaginea de ansamblu. Aceasta este una dintre provocările cu care ne confruntăm. Timpul în care trebuie să ne încadrăm este o exigență teribilă, dar cu siguranță realizabilă cu ajutorul oamenilor fantastici cu care lucrăm acum”, a explicat Tom Holland despre procesul de dezvoltare al viitorului film „Spider-Man 4”. El a mai adăugat că echipa filmului are deja „un departament de creație, o prezentare conturată și o primă schiță de scenariu, ceea ce este excelent”.

„Încă mai este de lucru, dar scenariștii fac o treabă grozavă. Am citit scenariul, așa cum e în stadiul actual, acum trei săptămâni și chiar a aprins ceva în mine. Eu și Zendaya am stat și l-am citit împreună și din când în când țopăiam de încântare prin sufragerie, exclamând: «Wow, ăsta-i chiar un film adevărat, demn de fani» sau «Asta e super, sună grozav!». Sigur, mai sunt câteva lucruri de pus la punct înainte de a putea pune totul în funcțiune, dar e captivant”, a povestit el.

Anul trecut, actorul declara pentru collider.com că e dispus să-și reia rolul celebrului super-erou, dar „numai dacă povestea îi va face dreptate personajului”. „Mă simt dator să-l protejez pe Omul-Păianjen și mă consider foarte, foarte norocos că am reușit să lucrez la o franciză care a devenit mai bună cu fiecare film, care a avut mai mult succes cu fiecare film, ceea ce cred că este cu adevărat rar, așa că vreau să îi protejez moștenirea. Deci nu mă voi implica în alt film doar de dragul de a-l face, ci doar dacă va merita timpul acestui personaj”, mai spunea el atunci.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton