Homepage  / Filme Online

Tom Hardy filmează pentru „Venom 3”. Primele detalii despre ultima parte a trilogiei

Tom Hardy filmează pentru „Venom 3”. Primele detalii despre ultima parte a trilogiei
6

de Andreea Hentea,

Recentele secvențe de la filmările pentru cel mai nou film din seria „Venom” au dezvăluit revenirea lui Tom Hardy în rolul lui Eddie Brock alias Venom, dar și legătura cu aventurile Omului-Păianjen, informează screenrant.com.

Au început filmările pentru Venom 3

După ce a jucat în „Venom” (2018), regizat de Ruben Fleischer, și în „Venom: Să fie carnagiu” / „Venom: Let There Be Carnage” (2021), regizat de Andy Serkis, Tom Hardy reia rolul lui Eddie Brock / Venom în finalul trilogiei. Un nou videoclip de la filmările pentru „Venom 3”, care au început deja, dar și câteva fotografii din culise dezvăluie detalii din film interesante pentru fani.

În fotografiile distribuite pe Twitter, Tom Hardy poate fi văzut într-o secvență în care Eddie Brock merge și aparent stă de vorbă cu alter-ego-ul său, Venom. Decorurile arată că secvența respectivă este plasată în Mexic, în momentul serbării tradiționalei Día de Muertos.

Franciza „Venom” s-a dovedit una deosebit de profitabilă pentru universul Spider-Man și studiourile Sony. „Venom” a încasat 856 de milioane de dolari la nivel global, iar „Venom: Să fie carnagiu” / (2021) a reușit să obțină 506,8 milioane de dolari într-o perioadă afectată de pandemie.

Legături între Venom și universul Omului-Păianjen

Se pare că legătura dintre poveștile celor doi supereroi s-a făcut deja. Într-o scenă post-generic din „Venom: Să fie carnagiu”, Eddie Brock și Venom se distrau pe o plajă din Mexic după ce l-au învins pe Carnage (Woody Harrelson), iar Omul-Păianjen (interpretat de Tom Holland) apărea la televizorul din camera lor de hotel. De asemenea, Eddie Brock apărea și într-o scurtisimă secvență din „Omul-Păianjen: Niciun drum spre casă” (deși rolul lui Tom Hardy nu era trecut pe generic), aflând de la un barman câte ceva despre istoria universului Marvel înainte de a fi trimis înapoi în acesta, pentru a-l întâlni pe Omul-Păianjen.

Tom Hardy filmează pentru „Venom 3”. Primele detalii despre ultima parte a trilogieiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Încă nu se știe dacă Omul-Păianjen (jucat de Tom Holland) va apărea în finalul trilogiei „Venom”, dar toată vâlva creată în jurul întâlnirii supereroilor vine, cu siguranță, în sprijinul promovării producției „Venom 3”, în lupta sa la box-office cu „Joker: Folie à Deux”, rivalul său din universul DC, care va avea premiera în octombrie 2024.

„Venom 3” este regizat de Kelly Marcel, scenarista primelor două filme din seria „Venom”, și îi are, deocamdată, în distribuție, pe Tom Hardy, Chiwetel Ejiofor și Juno Temple. Încă nu se știe dacă Tom Holland va apărea în acest nou film, deși actorul a spus că a discutat cu producătoarea Amy Pascal despre o posibilă apariție a sa în noua aventură a lui Venom.

Deocamdată, filmul în care va juca sigur Tom Holland, și care continuă aventurile Omului-Păianjen, se află în pre-producție, nu are încă titlu și se va lansa în vara anului 2024.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton