; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Tom Hanks nu este motivat de bani

01 October 2013

'Captain Phillips' film premiere, New York Film Festival, America - 27 Sep 2013Starul american crede că nu l-ar deranja să caştige la fel de puţini bani ca la începutul carierei, anunţă femalefirst.co.uk.

 

„Atitudinea mea în privinţa banilor? Câştigam 5.000 de dolari pe săptămână în serialul Tv <> din 1980. Dacă primeam banii respectivi pentru tot restul vieţii, aş fi fost fericit. Dar am început să primesc sume ridicole de bani.

 

Cea mai bună parte este că nu sunt dator la nimeni. Însă banii n-au fost niciodată principalul motiv. Poţi să trăieşti în cea mai mare şi mai frumoasă casă din lume, dar asta nu înseamnă nimic dacă este nefericit.'

 

Tom Hanks (57 de ani) crede că greşelile de la începutul carierei l-au ajutat să se afirme la Hollywood.

 

„Am avut noroc în carieră doar pentru că am luat decizii proaste, şi am învăţat lecţii bune, când nu eram sub lumina reflectoarelor. Am făcut filmul <> din 1984 şi a avut succes.

 

Apoi am jucat în filme neprofitabile. Nimeni nu îmi acorda atenţie. Daca s-ar fi întâmplat peste noapte, probabil că aş fi a vut probleme. Când faima a venit, eu eram cât se poate de pregătit.'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare