Homepage  / Vedete străine

Tom Hanks, îngrijorat pentru sănătatea mintală a lui Austin Butler. Care este motivul

Tom Hanks, îngrijorat pentru sănătatea mintală a lui Austin Butler. Care este motivul
7

de Andreea Hentea,

Experimentatul Tom Hanks a fost atât de îngrijorat, după „Elvis” (2022), pentru starea emoțională a tânărului Austin Butler, partenerul său din film, încât i-a oferit imediat un nou rol.

Tom Hanks, care l-a interpretat în filmul biografic „Elvis” (disponibil la HBO Max) pe Tom Parker, impresarul regelui rock’n-roll-ului, a realizat perfect ce se poate întâmpla cu actorul care l-a portretizat atât de intens pe Elvis Presley. După spusele lui Austin Butler, el l-a sfătuit: „Te-ai adâncit atât de mult în stările lui Elvis, încât, pentru sănătatea ta mintală, ar fi înțelept să te îndrepți direct spre următorul rol. Altfel, dacă sari brusc din tren, s-ar putea să ai un recul emoțional. În plus, am o chestie pe care o produc chiar acum”, scrie variety.com.

Noul rol la care se referea acesta este miniseria de război „Masters of the Air” (2023), difuzată de Apple TV+, la care Tom Hanks este producător executiv. Povestea sa se concentrează asupra unui moment din al Doilea Război Mondial în care, la cinci mile deasupra solului și în spatele liniilor inamice, unsprezece oameni aflați în interiorul bombardierului cunoscut sub numele de „Fortăreața zburătoare” („Flying Fortress”) s-au luptat cu valuri de inamici germani. Austin Butler joacă rolul maiorului Gale Cleven, iar alături de el se află Barry Keoghan, Callum Turner, Ben Radcliffe și mulți alții.

În replică la îngrijorarea colegului său, Austin Butler (care împlinește chiar azi, pe 17 august, 32 de ani) a spus însă că rolul lui Elvis l-a forțat „să meargă până la limita a ceea ce este posibil” și că nu orice experiență va fi așa. „Nu cred că voi mai avea vreodată o asemenea experiență, dar dacă sunt nevoit să sap cu adevărat pentru un rol, asta mă face să mă simt în viață”.

Cannes Elvis Premiere JRIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

În spital după filmări

Austin Butler a fost nominalizat anul acesta la Oscarul pentru cel mai bun actor în rol principal datorită interpretării din „Elvis”, pentru care s-a pregătit timp de trei ani. Printre altele, el a trebuit să se familiarizeze cu locul natal al lui Elvis și să bea înghețată topită Häagen-Dazs, ca să adauge kilogramele impuse de rol. Actorul a povestit într-un interviu acordat revistei GQ anul trecut că a fost atât de puternic absorbit de rol, încât a fost diagnosticat cu un virus care l-a obligat să se interneze în spital a doua zi după ce a încheiat filmările. Virusul, care i-a provocat simptome similare cu apendicita, l-a țintuit la pat timp de o săptămână. „A doua zi după terminarea filmărilor, m-am trezit la patru dimineața cu dureri chinuitoare și am fost dus de urgență la spital. Corpul meu tocmai începea să se deconecteze după ce terminasem Elvis”, a explicat Butler.

Pe Austin Butler îl vom vedea și în „Dune: Part Two”, regizat de Denis Villeneuve, în rolul lui Feyd-Rautha Harkonnen. Deocamdată, premiera filmului a rămas, se pare, programată pentru 3 noiembrie 2023.

Actorul a terminat, de asemenea, filmările la „The Bikeriders”, povestea unui club de motocicliști din Vestul Mijlociu. Jeff Nichols semnează regia, iar din distribuție mai fac parte Tom Hardy, Boyd Holbrook, Jodie Comer și Michael Shannon. Premiera este așteptată să aibă loc pe 1 decembrie 2023.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton