; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Tom Hanks a confundat apa cu supa în faţa Reginei

05 July 2011

Invitat în luna mai la o cină regală în Marea Britanie, alături de preşedintele SUA, Barack Obama, şi actorul Kevin Spacey, Tom Hanks (care împlineşte 55 de ani pe 9 iulie) s-a făcut de râs în faţa demnitarilor, scrie express.co.uk.

Actorul a povestit că a petrecut prea mult timp întrebându-se cu ce se va îmbrăca şi prea puţin timp perfecţionând protocolul legat de servirea mesei:

„Primeşti pliantul ăsta despre cum trebuie să te îmbraci… Femeile nu-şi pot dezgoli umerii şi nu trebuie să poarte sandale cu degetele la vedere, bărbaţii nu trebuie să-şi arate vesta de sub jachetă… Te gândeşti «O să fiu arestat?» şi ajungi acolo şi tuturor le atârnă vesta, iar doamnele poartă doar pantofi peep-toe', a povestit Hanks.

Actorul din „Larry Crowne' (care are premiera pe 8 iulie în România) spune că americanii nu ştiu cum să se comporte la masă:

„Nu ştim ce pahar să folosim şi nu suntem siguri ce mâncăm. Am terminat al nouălea fel de mâncare cred şi ni se aduce bolul acesta cu consommé (un tip de supă – n.r.) şi m-am gândit «E clar că mănânci consommé-ul cu lingura, pentru a-ţi curăţa palatul pentru brânza regală». Îmi iau lingura şi o bag în supa transparentă şi baroneasa de lângă mine îmi spune «Aceea e apă pentru a te spăla pe mâini!»'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare