; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Tom Cruise îşi doreşte o a doua şansă de la Katie

09 July 2012

Tom Cruise îşi doreşte o a doua şansă de la Katie Holmes. Actorul ar vrea ca mariajul lor, care a durat doar cinci ani şi jumătate, să nu se sfârşească acum, scrie femalefirst.co.uk. Starul din “Rock of Ages” e speriat că presa ar putea afla, în urma divorţului, detalii intime din viaţa lor de familie.

Cruise vrea să se întâlnească între patru ochi cu soţia lui, în încercarea de a opri procedurile de divorţ.

“Tom fie nu înţelege, fie pur şi simplu nu realizează că mariajul lui s-a terminat. El simte că mai este timp pentru ca el şi Katie să găsească un compromis”, a spus o sursă citată de publicaţia Daily Mirror.

Actorul ştie că, peste doar câteva zile, va începe procesul, care va acorda presei şansa de a primi toate detaliile picante. El îşi doreşte ca procedurile să fie cât mai simple şi lipsite de scandal.

“Avocaţii muncesc de zor, dar Tom e de părere că cea mai bună cale e să vorbească el însuşi cu soţia lui. Crede că poate amâna astfel înfăţişarea în faţa judecătorului sau că poate ajunge la o înţelegere”, a mai spus sursa.

Tom (50 de ani) le-a cerut avocaţilor săi să nu facă nicio declaraţie publică până în momentul în care va putea discuta cu soţia sa. Pâna una alta, avocaţii ambilor actori încearcă să găsească soluţii pentru cea mai urgentă problemă: custodia lui Suri.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare