; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Tom cruise

Tom Cruise va zbura în spaţiu în octombrie 2021

24 September 2020

După ce am aflat că Tom Cruise și Elon Musk vor să filmeze o peliculă de acțiune în spațiu, în colaborare cu NASA, lucrurile încep să capete contur.

Conform publicației Tom Cruise va ajunge pe Staţia Spaţală în compania regizorului Doug Liman,  în octombrie 2021.  Ei vor fi conduşi de Michael Lopez-Alegria, care deţine recorduri în privinţa ieşirilor în spaţiu la NASA.  

Conform Variety, Universal Pictures a început să se intereseze de noul proiect suficient de serios ca negocierile să demareze. În scenariul cel mai „optimist’, bugetul ar trebui să fie undeva pe la 200 de milioane de dolari și numai salariul lui Tom Cruise (care, e drept, e și producător) ar ajunge la suma delirantă de 30 – 60 de milioane de dolari. Într-adevăr și riscurile sunt mari având în vedere faptul că actorul de 58 de ani trebuie să joace pe Stația Spațială Internațională, cu ajutorul companiei Space X (deținută de Elon Musk) și al NASA.

 

Tom Cruise nu e la prima tentativă de a „evada’ de pe planetă. Acum mai bine de 15 ani, James Cameron a încercat să facă o înțelegere cu rușii pentru a turna un lungmetraj pe Stația Spațială Internațională și i-a propus lui Cruise rolul principal. Actorul a acceptat imediat și era gata să se apuce de antrenament pentru a se îmbarca pe Soyuz. Dar proiectul nu a văzut niciodată lumina zilei.

 
 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare