Homepage  / Vedete străine

Tom Cruise va produce filme originale și francize pentru Warner Bros. Discovery. Detaliul neașteptat din contractul semnat de actorul de 61 de ani

Tom Cruise va produce filme originale și francize pentru Warner Bros. Discovery. Detaliul neașteptat din contractul semnat de actorul de 61 de ani
6

de Andreea Hentea,

Se pare că Tom Cruise și-a găsit noua misiune. Neobositul actor a semnat un nou acord cu Warner Bros. Discovery pentru dezvoltarea și producerea de filme destinate sălilor de cinema. Este vorba despre o combinație de producții originale sau cuprinse în cadrul unor francize, care îl vor avea pe celebrul actor în rolul principal.

Tom Cruise a semnat un acord consistent cu Warner Bros. Discovery. Starul de 61 de ani va produce filme originale și francize

Conform unui comunicat oficial al conglomeratului de mass-media și divertisment Warner Bros. Discovery, care prezintă acordul, acesta face parte din ceea ce este considerat un nou „parteneriat strategic”, scrie variety.com. Tom Cruise și compania sa de producție vor deține birouri pe terenul Warner Bros. Discovery din Burbank.

Acordul este considerat un mare succes pentru Michael De Luca și Pam Abdy, care au preluat funcția de copreședinți și directori generali ai Warner Bros. Motion Picture Group în 2022 și care au lucrat la revigorarea studiourilor, precum și pentru David Zaslav, cel care i-a angajat.

‘Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One’ Sydney Photo CallIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Acordul cu Tom Cruise nu este exclusiv. Ce înseamnă acest lucru

Acordul cu Tom Cruise, care are proiecte și la studiouri rivale, precum Universal și Paramount, nu este exclusiv și nici nu este un pact tradițional de primă vedere. Actorul poate realiza filme la alte companii, dar speranța este că va putea produce blockbustere atractive la nivel global, care ar putea genera continuări și ar putea îmbunătăți rezultatele Warner Bros.

Tom Cruise a mai lucrat anterior cu Warner Bros., dar a trecut un deceniu de la cea mai recentă colaborare a lor: „Edge of Tomorrow: Prizonier în timp” (2014). Actorul a apărut și în producțiile Warner Bros. „Magnolia”, „Rock pentru totdeauna”, „Interviu cu un vampir” și „Cu ochii larg închiși”, o filmare complicată, care i-a impus lui Cruise să renunțe la peste un an de carieră pentru șansa de a lucra la un film regizat de Stanley Kubrick. De asemenea, studiourile Warner Bros. sunt cele care i-au oferit lui Cruise rolul cu care s-a lansat, în comedia pentru adolescenți „Risky Business”, care a rămas în memoria tuturor pentru numărul lui de dans în lenjerie.

O lovitură de imagine

„Suntem încântați să lucrăm cu Tom, o legendă absolută în industria filmului”, au declarat De Luca și Abdy. „Viziunea noastră, încă din prima zi, a fost să îi readucem acestui studio iconic zilele sale de glorie și, încă de la prima întâlnire cu David Zaslav (președintele Warner Bros. Discovery) i-am vorbit despre aceasta. Nu am putea fi mai încântați să-i urăm bun venit lui Tom înapoi la Warner Bros., iar în anii următori abia așteptăm să transpunem pe ecran cât mai mult din strălucirea sa”.

Următoarele proiecte ale lui Tom Cruise includ filmul „Mission: Impossible – Dead Reckoning Part Two”, cea de-a opta serie a francizei „Misiune: Imposibilă”, produs de Paramount, precum și un viitor film de acțiune semnat de regizorul „Edge of Tomorrow: Prizonier în timp”, Doug Liman, produs în colaborare cu Universal, care îl va urmări pe actor devenind „primul civil care a făcut o plimbare în spațiu” în afara Stației Spațiale Internaționale.

Cele mai recente filme ale sale sunt „Misiune: Imposibilă – Răfuială mortală partea întâi” / „Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One” (2023), care a fost o dezamăgire în materie de încasări, dar și „Top Gun: Maverick” (2022), cel mai mare succes de box office al carierei sale.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton