Homepage  / Vedete străine

Tom Cruise va închide Jocurile Olimpice de la Paris cu o cascadorie în stilul „Misiune Imposibilă”. Steagul olimpic va fi predat orașului Los Angeles, gazda competiției în 2028

Tom Cruise va închide Jocurile Olimpice de la Paris cu o cascadorie în stilul „Misiune Imposibilă”. Steagul olimpic va fi predat orașului Los Angeles, gazda competiției în 2028
4

de Roxana Mirea,

Tom Cruise va face cu salt cu parașuta în cadrul ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice de la Paris, eveniment care va avea loc pe pe 11 august 2024. Cascadoria în stilul „Misiune Imposibilă” va face parte dintr-un segment care va reprezenta predarea către Los Angeles, orașul care va organiza următoarea Olimpiadă. 

Tom Cruise va închide Jocurile Olimpice de la Paris 2024 

Tom Cruise se prezintă la Jocurile Olimpice de la Paris 2024! Deși actorul din „Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One”, în vârstă de 62 de ani, a fost la Paris pentru a încuraja echipa SUA, surse spun că actorul a fost de fapt acolo pentru a lucra la un proiect top-secret.   

De luni de zile, Cruise se pregătește să facă o cascadorie cu parașuta în timpul ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice de la Paris, pe 11 august, a anunțat joi, 1 august, publicația TMZ. Marele final se pare că îl va prezenta pe Tom Cruise predând într-un mare fel Jocurile Olimpice din 2028 următorului oraș gazdă – Los Angeles. 

Presupusul plan este ca actorul să înceapă prin a se legăna din vârful State de France înainte de a ajunge la prima sa destinație – terenul stadionului. Steagul olimpic oficial va fi arborat tot timpul, a raportat TMZ.  

Show-ul olimpic se va întrerupe apoi cu un segment preînregistrat de două minute care îl prezintă pe Cruise călătorind spre următoarea sa oprire cu avionul și aducând steagul olimpic din Franța în Los Angeles. Apoi, el va sări din avion, aterizând pe semnul Hollywood.   

Publicația a împărtășit fotografii cu ceea ce pare a fi Tom Cruise filmând cascadoria de la Hollywood. Imaginile sunt datate 16 martie 2024.

Tom Cruise va închide Jocurile Olimpice de la Paris cu o cascadorie în stilul „Misiune Imposibilă”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Cu toate acestea, potrivit TMZ, vor exista o mulțime de alte momente impresionante – cum ar fi trecerea steagului de către Cruise către alți sportivi olimpici de-a lungul drumului său.    

Se pare că lista campionilor include un ciclist, un skateboarder și un voleibalist. TMZ susține că Tom Cruise a venit cu ideea și a împărtășit-o cu Comitetul Olimpic Internațional, deoarece actorul este de mult timp un susținător al Jocurilor Olimpice. 

Cruise a fost la Paris în primele zile ale jocurilor de vară și a fost văzut pentru prima dată la ceremonia de deschidere de pe malul Senei, pe 26 iulie. 

Sursa Foto: profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton