; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jerry Bruckheimer Hand And Footprint Ceremony

Tom Cruise și Jerry Bruckheimer, denumiți aviatori navali onorifici, înainte de premiera peliculei „Top Gun: Maverick”

16 October 2020

Tom Cruise și Jerry Bruckheimer au devenit aviatori navali onorifici datorită „impactului pozitiv asupra recrutării pentru aviația navală'

Tom Cruise și producătorul Jerry Bruckheimer au devenit aviatori navali onorifici pentru sprijinul „semnificativ' adus marinei Statelor Unite prin intermediul francizei „Top Gun'.

 

Cruise a devenit cel de-al 35-lea aviator naval de onoare, în timp ce Bruckheimer a devenit al 36-lea într-o scurtă ceremonie organizată la studiourile Paramount din Los Angeles pe 24 septembrie.

 

Ceremonia a avut loc înainte de proiecția viitorului lor film Top Gun: Maverick, care va fi lansat pe 2 iulie 2021.

 

Denumirile lor le permit atât lui Cruise cât și lui Bruckheimer să poarte „aripile de aur' ale Marinei, purtate și de aviatorii navali și ambii au dreptul la onorurile, amabilitățile și privilegiile acordate Aviatorilor Navali.

 

„În istoria filmelor, nu există un film aviatic mai semnificativ decât filmul din 1986 al Paramount Pictures Top Gun. Personajele, dialogul și imaginile sale sunt înrădăcinate în mintea unei întregi generații de americani. Filmul a cucerit inimile a milioane de oameni, având un impact pozitiv asupra recrutării pentru aviația navală și a promovat și a susținut în mod semnificativ aviația navală', au transmis cei de la Forțele Aeriene Navale pentru publicația People, în cadrul unui comunicat de presă. 

 
 

Cruise va reveni pe marile ecrane anul viitor în rolul lui  Pete „Maverick' Mitchell, în continuarea filmului din 1986. Bruckheimer a produs ambele filme.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare