; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Tom Cruise

Tom Cruise s-a accidentat grav la filmările pentru „Misiune imposibilă 6”

16 August 2017

Filmările pentru „Misiune imposibilă 6' au fost oprite și amânate cu câteva luni după ce Tom Cruise (55 de ani) s-a accidentat grav în timpul unei cascadorii, informează variety.com.

„Leziunile sunt mai grave decât am crezut. Tom s-a accidentat serios şi va avea nevoie de ceva luni pentru recuperare, a declarat o sursă pentru tabloidul The Sun. Aceeași sursă a specificat că actorul a plecat din Londra, acolo unde aveau loc filmările, și s-a întors în America pentru îngrijiri.

Site-ul TMZ a obţinut o filmare în care a fost surprins accidentul lui Cruise. În cadrul acesteia se poate observa ratarea unei aterizări de pe un acoperiș pe altul și momentul în care actorul se izbește cu pieptul de marginea unei clădiri. Cruise a reușit să se ridice, însă la scurt timp a înghenunchiat, fiind vizibil afectat de incident.

Vedeta francizei va avea nevoie de o perioadă de recuperare.  Acest fapt dus la amânarea lansării filmului, care se speculează a fi abia în perioada Crăciunului din 2018.

După ce în luna mai Tom Cruise a confirmat că va filma a doua parte a filmului „Top Gun', actorul a  anunţat de curând că tilul continuării filmului  care se află deja în pregătire la Hollywood este 'Top Gun: Maverick'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare