Homepage  / Vedete străine

Tom Cruise, reacție neașteptată. Ce le-a spus prietenilor, după ce a aflat că Shakira a fost cucerită de Lewis Hamilton

Tom Cruise, reacție neașteptată. Ce le-a spus prietenilor, după ce a aflat că Shakira a fost cucerită de Lewis Hamilton
9

de Andra Stana,

Un nou triunghi amoros în lumea celebrităților, la orizont. Tom Cruise tocmai și-a spus părerea despre idila recentă dintre Shakira și Lewis Hamilton. Ce crede actorul din „Misiune: Imposibilă” despre campionul de Formula 1.

Zvonurile despre cvasi-relația dintre Shakira și Tom Cruise au apărut la începutul lunii mai. Atunci, Page Six a dezvăluit că, potrivit unei surse, Tom ar fi fost „extrem de interesat” de artista de 46 de ani.

„Există chimie”, a spus sursa. „Shakira are nevoie de o pernă moale pe care să cadă, iar acela ar putea fi Tom”, adăugând că este „un tip care arată bine și este talentat”. Sursa menționată a mai glumit spunând că „ea nu este mai înaltă decât el”. Publicația a mai relatat că actorul din Top Gun i-a trimis flori Shakirei.

Tom Cruise, reacție neașteptată. Ce le-a spus prietenilor, după ce a aflat că Shakira a fost cucerită de Lewis HamiltonIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Între timp, o sursă citată de People a dezvăluit că artista și pilotul de Formula 1 au o relație „amuzantă și cochetă”. „Își petrec timpul împreună și sunt în etapa în care se cunosc mai bine”, a declarat sursa apropiată.

Shakira și Lewis Hamilton nu au confirmat oficial relația, dar au fost văzuți recent împreună în Barcelona, asistând la Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei împreună cu un grup de prieteni. Cei doi au pozat împreună, ceea ce a alimentat și mai mult zvonurile, făcându-i pe internauți să se întrebe dacă nu cumva este ceva mai mult între ei, deoarece sportivul era lângă cântăreață, cu mâna în jurul taliei ei.

Ce părere are Tom Cruise despre faptul că Shakira și Lewis Hamilton sunt un cuplu

Ce crede Tom Cruise despre faptul că Shakira și Lewis Hamilton sunt împreună? Potrivit The Mirror UK, actorul din Misiune: Imposibilă le-ar fi spus prietenilor săi că se află într-un „triunghi amoros” după ce „a avut o chimie incredibilă” cu fosta lui Gerard Pique.

Potrivit unei surse, Tom ar fi fost „absolut hipnotizat de Shakira”. În ultimii ani, el ar fi căutat persoana potrivită, dar din cauza standardelor sale înalte, nu a găsit-o până acum pe femeia visurilor sale. Acum, după ce Shakira l-a cucerit, faptul că aceasta s-a cuplat cu Lewis Hamilton reprezintă „o mare lovitură pentru ego-ul lui Tom”, a declarat o persoană din interior pentru Radar Online. „A durut cu atât mai mult cu cât îl considera pe Lewis un amic”.

Tom Cruise ar fi confundat amabilitatea Shakirei cu flirtul. După ce cei doi s-au întâlnit la Marele Premiu de Formula 1 de la Miami, actorul din Top Gun ar fi fost „absolut hipnotizat” de Shakira. El a continuat să o curteze în ciuda faptului că ea l-a „implorat” să se oprească, scrie Heat Magazine. După ce au ieșit prima dată împreună pe 7 mai, Cruise a crezut că există chimie între ei și i-a trimis cântăreței flori. Cu toate acestea, gestul – deși frumos – nu a făcut-o să se răzgândească.

Sursa a adăugat că actorul părea „amețit” după ce a petrecut timp cu Shakira. „A plecat convins că au avut o legătură reală pe care trebuiau să o dezvolte”, a spus sursa. „Ea nu vrea să îl jeneze sau să îl supere, dar nu există nicio atracție sau romantism din partea ei. Era doar prietenoasă. Ea este flatată, dar nu este interesată.”

La scurt timp după ce zvonurile pe marginea unei potențiale relații au început să circule, o sursă a declarat pentru Us Weekly că Shakira nu era deloc interesată. „Shakira a văzut zvonurile online conform cărora Tom i-ar fi făcut curte – și cum fanii își dau cu părerea – dar ea crede că este amuzant, pentru că pur și simplu nu este adevărat”, a declarat sursa pe 10 mai.

Shakira, dezvăluiri după divorțul controversat de Gerard Pique

Înainte de apariția sa la F1 Miami Prix, Shakira a ținut un discurs emoționant la premiile Billboard, despre care unii cred că i-a fost adresat fostului său soț, Gerard Piqué.

„A fost un an în care mi-am dat seama că noi, femeile, suntem mai puternice decât credem, mai curajoase decât credeam, mai independente decât am fost învățate să fim”, a declarat Shakira după ce a fost desemnată „Femeia anului”, la Premiile Billboard.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton