; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Tom Cruise primeşte sfaturi carieristice de la Suri

27 May 2010

Tom CruiseActorul Tom Cruise (47 de ani) se sfătuieşte când vine vorba despre un rol nou cu nimeni altcineva decât cu Suri, fetiţa lui de patru ani. Tom, care este căsătorit cu Katie Holmes din 2006 încoace, a povestit pentru revista „Esquire' că întrebările pe care i le pune micuţa îl fac un actor mai bun.

„O pun pe Suri într-un leagăn şi îi spun poveşti din scenariu. De la începutul filmului, trec prin poveste treptat. Evident, o adaptez vârstei ei. Dar pune întrebările corecte: «De ce se întâmplă asta? Ăştia sunt băieţii răi? Tu eşti bun, nu-i aşa?». E la fel ca atunci când eram eu copil. Pot să creez un personaj care o va face fericită, care o va face să râdă? Mă face să devin din ce în ce mai bun, pentru că mă întreabă mereu să repet', a povestit Cruise în paginile revistei amintite.

Actorul a mai explicat şi că a fi tată înseamnă pentru el a încerca să fie cel mai bun părinte care poate fi, în urma unei promisiuni făcute fiicei lui adoptate, Isabella (17 ani), când aceasta era mică. Cruise mai are un fiu adoptat cu fosta soţie, Nicole Kidman: Connor (15 ani).

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare