; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Tom Cruise

Tom Cruise nu stă cu mâinile în sân! Vrea să reînceapă filmările pentru „Mission: Impossible 7”

03 June 2020

Daily Mail a aflat că Tom Cruise intenționează să construiască o zonă liberă de Covid-19 într-un aeroport abandonat din Oxfordshire pentru a continua filmările pentru „Mission: Impossible 7'.

Premiera noului film „Mission: Impossible 7' a fost deja amânată pentru 19 noiembrie 2021, după ce inițial era programată pentru iulie 2021, din cauza pandemiei. Tot Covid-19 a mutat echipa de filmare din Veneția în Marea Britanie, dar apoi filmările s-au întrerupt pentru o perioadă nedefinită.

Acum, Tom Cruise vrea să găsească o soluție pentru a se întoarce pe platouri, dar fără să pună în pericol viața echipei. O sursă anonimă a explicat pentru The Sun: „Filmul a fost deja amânat și nu apare niciun semn că lucrurile se vor întoarce la normal în viitorul apropiat, așa că trebuie să mișcăm noi lucrurile. Este costisitor, dar Tom Cruise face întotdeauna lucrurile mai bine decât oricine altcineva'.

Regizorul secund Tommy Gormley a declarat la BBC Radio 4 că Paramount speră să înceapă filmările în această toamnă și că „vizitează toate țările' în care urmau să filmeze.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare